Gerze 1956 Proje Çalışmaları Başladı

Bir süre önce ilçemizde konut ve yaşam alanı kavramlarını yeniden tanımlayarak bölgeye farklı bir soluk getireceğini belirten iş adamı Hüseyin Yüksek, villa projesi saha çalışmalarına başladıklarını duyurdu.

Güncel - 31-10-2019 14:36 193 kez okundu.

Gerze 1956 Proje Çalışmaları Başladı

Villa yapılacak alanda çalışmaların start aldığını söyleyen Hüseyin Yüksek: "Gerze 1956" adı altında başlayan projeyle alakalı olarak iş makinelerinin sahada çalışmalarını sürdürdüğünü kaydetti.

Yüksek, “Gerze’nin en güzel yerinde doğaya ve havaya sahip yeni bir yaşam alanı oluşturmak için kolları sıvadık. Bizler Gerze'de, betonların ve yapaylığın arasından sıyrılıp insanların nefes alabilecekleri, yeni yaşam tarzlarını bizimle yeniden belirleyecek eşsiz bir projeyi başarma gayesiyle yola çıktık ve villa saha alanımızda çalışmaları başladık. Her detayı üzerinde titizlikle üzerinde durduğumuz Sinop ve çevresinde başka bir benzeri olmayan bu proje hayata geçtiğinde Sinop çevresinin en eşsiz konut projesi olacak. Bu konuda oldukça iddialıyız” dedi.

Neler Söylendi?

Vatandaş

Tarım araz ine benziyor 4 yıl önce

Ayşe cotak

Abdaloglu yolu üzeri mi site olarak mi kaç villa olacak tamamı. Detaylı bilgi yazarmisiniz 4 yıl önce

Göbeğini Kaşıyan Adam!

Hüseyin Yüksek, sende mi Brother? Nedir bu Karousa sevdanız. “Gerze 1956“ görünümlü “Villa Karousa” yı mı çakacaksın bize? Bütün kadim Roma’nın üzerimize üzerimize geldiği şu günlerde, sende mi Brutus. Şöyle görklü bir isim bul da dön bu sevdadan Gardaşım. gka 4 yıl önce

Emre

Başka yapıcak kimse mi kalmadı. Gerzeyi beton yığını haline getirdiniz yazık 4 yıl önce

Deli gerzeli

Sizi çok takdir ediyorum başarılar dilerim özellikle projenin adı çok ama çok anlamlı bende bir geze sevdalısı olarak dualarla destekliyorum sizi 4 yıl önce
DİĞER HABERLER
Gerze' de şimdi 'Cincile' zamanı

Gerze' de şimdi 'Cincile' zamanı

29-04-2024 - Güncel

ÇİFTÇİLERE SEBZE FİDESİ DESTEĞİ SAĞLANDI

ÇİFTÇİLERE SEBZE FİDESİ DESTEĞİ SAĞLANDI

26-04-2024 - Güncel