Gerze Adliyesinde Değişim

HSK Birinci Dairesi, adli ve idari yargıda 2020 Ana Kararnamesi çalışmalarını tamamladı

Güncel - 19-06-2020 16:44 246 kez okundu.

Gerze Adliyesinde Değişim

Kararnameyle adli yargıda 4 bin 163, idari yargıda 465 hâkim ve savcı ile 18 Cumhuriyet başsavcısının görev yeri değiştirildi.

İlçemize Van Cumhuriyet Savcılığından atanan Cumhuriyet Savcısı Muhammet Emre Şener ile Gaziantep Cumhuriyet Savcılığından atanan Cumhuriyet Savcısı Ebubekir Bilge’nin temmuz ayı içerisinde göreve başlayacağı öğrenildi.

Kararnameye göre Gerze Cumhuriyet Savcısı Kadir Kocakaya Bakırköy Cumhuriyet Savcılığına atanırken Gerze Cumhuriyet Savcısı Ümit Kurnaz ise İstanbul Küçükçekmece Cumhuriyet Savcılığına atandı.

Neler Söylendi?

Ramazan Kurtoğlu

Adalet olmayan yerde adaletten bahsedilince gülesim geliyor, Aynı devletin 3 farklı kurumu 2 farklı karara hüküm verip adaletsizligi ifşa etmiş iken, Adalet bakanlığı ve sgk hayır sen malülen emekli olamazssın deyip 3 hastaneye gönderip 3 hastaneden de %100 ağır engelli raporuna ragmen davayı red etmek, fakat aynı raporlar ile yine aynı kurum başka birimi sen çalısamazsin demesi, sağlık bakanlıği ağır engellisin diyor, hukuk hayir deģilsin diyor, hukuk nerede? 4 yıl önce

Ramazan Kurtoğlu

Güzel haber , bazı memurların birbiri ile kanka olmasının emarelri gecen sene görülmuştü, insAllah bu yeni gelen savcı beyefendiler , ilcenin malum nufuslu opduguna inanan bir kaç kisi ve ideolojik görus farklılikli olanlara adaletsiz ve yandaş tavır almaz, Zira biz kimin kimin ile kanka kimin kimi nasıl yaninda olduğunu hissettik, gözlemledik, 4 yıl önce
DİĞER HABERLER
ÇİFTÇİLERE SEBZE FİDESİ DESTEĞİ SAĞLANDI

ÇİFTÇİLERE SEBZE FİDESİ DESTEĞİ SAĞLANDI

26-04-2024 - Güncel

Gerze Orman İşletme Müdürlüğü 2’ ncilik kupasını kaldırdı

Gerze Orman İşletme Müdürlüğü 2’ ncilik kupasını kaldırdı

26-04-2024 - Güncel