Gerze Müftüsü: "İslam'ın Özüne Aykırı"

İlçemiz Kur’an Kursu öğrencileri, Gerze Müftüsü Bayram Karar’la yemekte buluştu

Güncel - 22-12-2016 14:20 1348 kez okundu.

Gerze Müftüsü:
 

İlçemiz Kur’an Kursu öğrencileri, Gerze Müftüsü Bayram Karar’la yemekte buluştu. İskele Çay Bahçesi’nde gerçekleştirilen organizasyonda, öğrenciler birbirleriyle tanışıp ortak faaliyette bulundular.

Yemek organizasyonuyla ilgili açıklama yapan Müftü Karar, öğrencilerin birlik, beraberlik ve kaynaşması anlamında güzel bir faaliyet olduğunu belirtirken, “İnsanlar birbirinden habersiz, kopuk. İslam’ı öğreniyorlar, ama birbirlerini tanımıyorlar. Bu İslam’ın özüne aykırı” dedi. Bu tür programların İslam’ın istediği tanışma, kaynaşma ve kardeşlik hukukunu hatırlama noktasında vesile olacağını söyledi. Karar, devamının yapılmasını ümit ettiğini belirtti.

Tanışma yemeğine katılan Hacı Musa Sarıkaya Kız Kur’an Kursu öğretmenlerinden Arzu Köse de, “kurslarımız arasındaki dayanışmayı artırmak ve öğrencilerimiz arasındaki kaynaşmayı sağlamak adına böyle bir organizasyon düzenledik” dedi.




Neler Söylendi?

zuhal karahan kara

sinopta müslüman görmek beni çok sevindiriyor.allah ayancıkta da müslüman çoğalmasını nasip etsin.memleketimde alnı secdeye deymeyen ve içki içen okadar insan varki ...istanbul beykozdan hacı zuhal karahan kara 7 yıl önce

HÜSEYİN BODUR

sayın müfütü beye ilcemizdeki yeni görevinde başarılar diliyorum.. demekki biz kalabalık yerlerde yaşamak zorund akalanlar olarak islamiyetin özüne bağlı bir hayat yaaşayamıyoruz...mesela;;istanbul,ankara,izmir gibi büüyük yerlerde ne selam veren varrrrrrrr,nede selam alannnnnn..ne hal hatır soran varrrrr,nede ne derdin var diyen...bizim sucumuz guya mutlu olduğu bir nakarat gibi dile getirilen sinoptan ayrı yaşamamıdır..???? sayın müfüt bey;;;aslına bakarsak bizlerin çoğuna öyle şeyler olmuşki biz dünkü tanıdıklarımızı bile bugünlerde tanıayamıyoruz artık..ama aslında ;;edebinde,ahlakında,terbiyeninde,gereçek dininde baki kaldığı yer yine anadolumuzdur..saygılarımla..!!!!!!!!!!!!! 7 yıl önce
DİĞER HABERLER
Gerze' de şimdi 'Cincile' zamanı

Gerze' de şimdi 'Cincile' zamanı

29-04-2024 - Güncel

ÇİFTÇİLERE SEBZE FİDESİ DESTEĞİ SAĞLANDI

ÇİFTÇİLERE SEBZE FİDESİ DESTEĞİ SAĞLANDI

26-04-2024 - Güncel