GERZE OTOGARI HIZLA TAMAMLANIYOR

Gerze Şehirlerarası Otobüs Terminali Projesinin yapımı hız kesmeden devam ediyor

Güncel - 06-11-2023 11:22 1204 kez okundu.

GERZE OTOGARI HIZLA TAMAMLANIYOR

Geçtiğimiz Mayıs ayında ilk kepçe vurulan, 6 dönümlük alana, içerisinde 10 yazıhane, 5 otobüs durağı, mescit, 1 taksi durağı ve minibüs durağı, kafe, restoran gibi sosyal alanların bulunacağı Gerze Şehirlerarası Otobüs Terminali Projesinin yapımı hız kesmeden devam ediyor.

İlçemizi gerek trafik gerekse gelişimi açısından olumlu yönde etkileyecek olan projede çalışmalar hızlı biçimde devam ederken Belediye Başkanı Cevat Şensoy’ da şantiye alanını sık sık ziyaret ederek çalışmaları yakından inceliyor.

Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy’ un 31 Mart yerel seçimlerinde Gerzelilere verdiği sözlerden biri olan Şehirlerarası Terminal Yeri Projesinde çalışmalar tam sürat devam ederken Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy, projenin en kısa sürede tamamlanarak faaliyete geçirmeyi planladıklarını belirtti.  

Başkan Şensoy çalışmalar hakkında şu şekilde konuştu:  “Gerze’mizi modern bir terminal ile buluşturmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Gün geçtikçe nüfus oranı artan ve gelişen ilçemizde mevcut otogarın oluşturduğu trafik problemi maalesef herkesin malumu. Gerze’mizin önemli bir problemine çözüm olacak Otogar projemizi en kısa zamanda tamamlayarak faaliyete geçirme planı içerisindeyiz. İçerisinde kafeteryalar, gişe noktaları ve sosyal donatı noktalarının yer alacağı projemiz İlçemize hayırlı ve uğurlu olsun.”

Neler Söylendi?

Hakiki

Sayın başkanım, stad caddesinden aşağı doğru tabaktaş caddesi deniz kenarindaki alt plajına bir merdiven yapmanızı rica ederiz. 6 ay önce

Sinop-Gerze

Sinop gerze dolmuşları nerden kalkacak? Şehir içi dolmuşları son durak burası olacak mı? Sanayi tarafında oturanlar(Yüksek okuldan sanayiye kadar olan kısımda oturanlar) tek vesait ile hastane gidebilcek mi? 6 ay önce

İçinizdeki Gerzeli

Otogarın parasını bulmak için demirciler sitesinde bir yer satılıyormuş? Doğru mudur gazeteci kızım? 6 ay önce
DİĞER HABERLER
19 Mayıs kutlama programı belli oldu

19 Mayıs kutlama programı belli oldu

14-05-2024 - Güncel

Anneler Gününe Özel Konser büyük ilgi gördü

Anneler Gününe Özel Konser büyük ilgi gördü

13-05-2024 - Güncel