Gerze’de Gönül Sofrası Kuruldu: Üçüncü İftar Programı Düzenlendi

Gerze’de Ramazan ayının manevi atmosferi, düzenlenen iftar programlarıyla yaşatılmaya devam ediyor

Güncel - 06-03-2026 12:04 961 kez okundu.

Gerze’de Gönül Sofrası Kuruldu: Üçüncü İftar Programı Düzenlendi

Gerze İlçe Müftülüğü koordinesinde gerçekleştirilen iftar buluşmalarının üçüncüsü, Yavuz Selim Camii cemaatinin katkılarıyla gerçekleştirildi.

Din görevlilerinin öncülüğünde ve hayırsever vatandaşların destekleriyle hazırlanan iftar programında, birlik, beraberlik ve kardeşlik duyguları aynı sofrada paylaşıldı. Ramazan ayının paylaşma ve dayanışma ruhu, cami cemaati ile vatandaşların katılımıyla bir kez daha güçlü şekilde hissedildi.
Programa katılan Mustafa Aktaş, iftarın ardından cemaatle bir araya gelerek kısa bir konuşma yaptı.

Müftü Aktaş konuşmasında, Ramazan ayının toplumda birlik ve beraberliği pekiştirdiğini vurgulayarak, programın hazırlanmasında emeği geçen cami görevlilerine ve hayırsever vatandaşlara teşekkür etti.
Yavuz Selim Camii görevlileri ve cemaatinin el birliğiyle hazırladığı iftar sofrasında katılımcılar, dualar eşliğinde oruçlarını açarak Ramazan’ın bereketini birlikte yaşadı.

 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 104. Yılı Coşkuyla Kutlandı

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 104. Yılı Coşkuyla Kutlandı

31-08-2026 - Güncel

‘Zafer’ in 104. Yılı’ kutlandı

‘Zafer’ in 104. Yılı’ kutlandı

30-08-2026 - Güncel