Gerze'de Yeni Bir Hayat Başlıyor!

İlçemizde konut ve yaşam alanı kavramlarını yeniden tanımlayarak bölgeye farklı bir soluk getireceğini belirten Hüseyin Yüksek, villa projesinin çalışmaları resmen başladığını kamuoyuyla paylaştı.

Güncel - 01-10-2019 11:25 920 kez okundu.

Gerze'de Yeni Bir Hayat Başlıyor!

Proje çalışması ile ilgili olarak gazetemize gönderilen açıklamada : “Gerzeli iş insanı Hüseyin Yüksek güvencesiyle "Gerze 1956" projesi kapsamında hayata geçecek olan projenin hazırlık çalışmaları son hızıyla devam ediyor. Doğanın Kalbinde Size Özel Bir Hayat "Sakin şehir unvanına sahip Gerze'de, betonların ve yapaylığın arasından sıyrılarak insanların nefes alabilecekleri, yaşam tarzlarını ve standartlarını yeniden belirleyecek eşsiz bir proje ihtiyacı vardı" diyern Yüksek, "İşte biz bunu başarma gayesiyle yola çıktık. İlçemizin potansiyelini değere dönüştürecek, bölgenin aydınlık yüzü olacak, insanların bu karmaşadan kurtulup doğanın kalbinde müstakil bir hayat sürecekleri vizyoner bir projeyi hayata geçiriyoruz. Her bir detayı üzerinde titizlikle durduğumuz proje hayata geçtiğinde, Sinop çevresinin en eşsiz konut projesi olacak."

Detaylar çok yakında!

Sinop çevresinde başka bir örneği olmayan projenin ilk adımları ise resmi olarak atıldı. Önümüzdeki günlerde ismi açıklanarak kamuoyuna sunulacak projenin, mimari ve statik çalışmaları ise tamamlandı. Bununla birlikte tanıtım faaliyetlerinin de yoğun bir şekilde devam ettiği projede, profesyonel bir modelin rol aldığı tanıtım filmi ile tüm katalog, broşür ve sosyal medya çalışmaları çok yakında gün yüzüne çıkacak.”denildi.

Neler Söylendi?

Göbeğini Kaşıyan Adam!

Haber Sahibi evladım. “Uzmanlar Depreme Karşı Uyarıyor” manşeti ile verdiğin haberinde “Gerze’nin üç tarafının denizle çevrili olması dolayısıyla yaşanabilecek risklere karşı vatandaşların denizden uzak, yüksek alanlara gitmeleri oldukça önemli.” demiştin. Ben de Gerze’de ne alaka şimdi tsunami diye eleştirmiştim. Ama hocam hep gazetede bir haberi okurken şu soruyu mutlaka kendinize sorun derdi. O haberin üzerine bu proje haberi de gelince hemen anladım neden Yüksek’lere yerleşmemizin önemli olduğunu. Çok safmışım. gka 5 yıl önce
DİĞER HABERLER
ÇİFTÇİLERE SEBZE FİDESİ DESTEĞİ SAĞLANDI

ÇİFTÇİLERE SEBZE FİDESİ DESTEĞİ SAĞLANDI

26-04-2024 - Güncel

Gerze Orman İşletme Müdürlüğü 2’ ncilik kupasını kaldırdı

Gerze Orman İşletme Müdürlüğü 2’ ncilik kupasını kaldırdı

26-04-2024 - Güncel