Gerzeli Ülkücülerden, ‘Başbuğ’un Fidanları Etkinliği’

Gerzeli Ülkü Ocakları, Alparslan Türkeş’in doğumunun 103. Yıldönümünde fidan dikim etkinliği düzenledi

Güncel - 26-11-2020 10:33 134 kez okundu.

Gerzeli Ülkücülerden, ‘Başbuğ’un Fidanları Etkinliği’

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım’ın talimatları doğrultusunda Ülkü Ocakları, eş zamanlı olarak Ülkücü Hareketin kurucusu Alparslan Türkeş’in doğum yıldönümünü “Başbuğ’un Fidanları” fidan dikme etkinliği ile kutladı.

Gerze’de de, Gerze Ülkü Ocakları Başkanı Gökhan Sertkaya liderliğinde Ülkücü Hareketin kurucusu, Alparslan Türkeş'in 103.doğum günü münasebetiyle “ Her genç bir fidan, Her fidan bir hayat” sloganıyla “Başbuğ’un Fidanları” ismini verdikleri fidan dikme etkinliği gerçekleştirildi.

Gerze Ülkü Ocakları tarafından yapılan açıklamada; “Yapılan bu çalışmamızın amacı ülkemizde son dönemlerde gerçekleşen orman yangınlarında oluşan tahribatı onarmak ve çevre bilinci oluşturmaktır. Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed Mustafa (s.a.v) dediği gibi; “bir saat sonra kıyamet kopacak olsa elinize bir fidan almışsanız yine de onu dikiniz.” ifadelerine yer verildi.

Neler Söylendi?

Gökhan Sertkaya

Ben Gerze Ülkü Ocakları Başkanı Gökhan Sertkaya Sayın SMT eski ülkücüler kalmadı yazmışsınız madem eski ulkuculugu biliyorsunuz gelin bize de öğretin Sayın Gerzeli bir yaralı parmağa merhem sürdükleri gorulmemistir demişsiniz çok parmağa merhem surduk biz sizin parmağınız kirli olduğu için gözünüz kör olduğu için göremiyor olabilirsiniz. Burada olan gençlerin çoğu komiser avukat askeriye spikerlik habercilik gibi alanlarda çalışıyor. Fidan dikmenin nereesi yanlış ki saçma sapan yorumlar yapabiliyorsun. Ya gelin bı akşam Ocagimiza misafir olun Cayimizi corbamizi için merak ettiğiniz neler varsa belgeleriyle önünüze koyalım yada 05355464523 benim numaram bu istediğiniz yerde istediğiniz saatte oturup görüşelim. 3 yıl önce

Gerzeli

bir yaralı parmağa merhem sürdükleri görülmemiştir. bunlar mı hem memleketimize hem gerzemize faydalı olacak. yazık burada kendini heba eden gençlere. 3 yıl önce

smt

göremeyiz çünkü eski ülkücülük kalmadı. yazık gençlerimize. 3 yıl önce

smt

ülkücü arkadaşlarımızı Katar mevzularında da görmek isteriz. 3 yıl önce

Osman

Başbuğ gibisi zor gelir dünyaya.Emegi geçenlerden Allah Razı Olsun. Allah kabul etsin 3 yıl önce
DİĞER HABERLER
Gerze Spor Kulübünden açıklama

Gerze Spor Kulübünden açıklama

04-05-2024 - Güncel

Gerze’ de Koruyucu Aile Tanıtım Toplantısı yapıldı

Gerze’ de Koruyucu Aile Tanıtım Toplantısı yapıldı

04-05-2024 - Güncel