Gerzelilerin sorularını cevapladı

31 Mart Seçimlerinin ikinci sene-i devriyesinde CHP'li Belediye Başkan Aday Adayı Bülent Eryılmaz Sosyal Medya da İlçe Sakinlerine Seslendi.

Siyaset - 30-03-2021 12:54 1347 kez okundu.

Gerzelilerin sorularını cevapladı

CHP Gerze Belediye Başkanı aday adayı olduğunu açıklayan ve ilçe merkezinde açmış olduğu bürosunda ilçe sakinleriyle bir araya gelerek düşüncelerini, projelerini paylaşan Eryılmaz son olarak da sosyal medya üzerinden ilçe sakinleriyle bir araya geldi.

Devletin pek çok kademesinde görev yapmış Bülent Eryılmaz, yaklaşık iki saat süren söyleşisinde Gerze’nin sorunlarını ve bu sorunların çözümleri noktasında izlenecek adımları canlı yayında anlattı.

Bugüne kadar ki videolarınızda, paylaşımlarınızda hep yatırımlar, gençlerin istihdamı konularında görüşler bildirdiniz. Önceliğinizin altyapıdan ziyade Gerze’nin büyük problemlerinin başında işsizlik, yatırımlar, gençlerin istihdamı mı olduğunu söylüyorsunuz? şeklinde yöneltilen soruya, “katılımcı belediyecilik, hizmetin üretilmesi esnasında, yapılacak hizmeti kullanıcılara sormakla başlar” diyerek, “önce hangi hizmeti yapmalıyız? Millet Bahçesinde yuvarlanıp, kek yiyelim, çay yudumlayalım mı daha önemli, istihdam yaratacak bir işyerinin altyapısına olanak sağlayacak altyapıyı hazırlamak mı daha önemli?

  • Belediyecilikte Öncelikli Hizmetler Belirlenmeli

Maslow’un İhtiyaçlar Hiyerarşisi’nde (Tablosu) bir insanın en çok neye ihtiyaç duyduğuna cevap aranması gibi bir kentin de en çok neye ihtiyacı olduğunun belirlenmesi gerekir. Bunu kim belirleyebilir, seçilmiş belediye başkanı. Yasal anlamda size kimse itiraz etmez ama bu durum adil ve katılımcı olmaz. Dolayısıyla belediyecilikte öncelikli hizmetleri kim belirleyebilir, bizzat hizmeti kullanacak olanlar belirleyebilir. Bunun için mahalle ve kent konseyini kesin olarak kullanacağız.

Daha sonra konularla ilgili sivil toplum kuruluşlarını da kent konseylerine dâhil ederek karar verilmesini sağlayacağız. Hangi hizmet öncelikli olacaktır? Buna kent karar verecek. “Ey Gerze önce bunu yapacağız, bütçemiz bu, biz bu yıl bu kadar para harcayacağız. Gerze’nin şöyle de sorunları var, bu sorunlar arasında öncelik hangisi olmalı, önce hangisini çözmeliyiz?”

İşte buna oy birliği ile demokratik bir vaziyette, enine boyuna tartışarak, sadece ben yaptım oldu diye değil hizmet kullanıcılarını dinleyerek karar vereceğiz.

Sivil toplum kuruluşları kesinlikle işin içinde olacak, turizmse Turizm Derneği;  gençlikse Gençlik Derneği; çevreyse Çevre Derneği; emekliler, yaşlı hemşehrilerimizle ilgili bir şey tartışacaksak Emekliler Derneğinin görüşlerini almamız, onlarla birlikte çözüm üretmemiz gerekiyor.

Bizim yaşamadığımız sorun, başka hemşehrilerimizin de yaşamadığı anlamına gelmez. Çünkü bizim sosyal yaşantımız, dünyamız başkayken onların ki başka olabilir. Bunun için de sormak, danışmak gerekir.

Ben halkla omuz omuza yapılan hiçbir şeyin kötü olduğunu, zarar verdiğini görmedim. Halkla birlikte karar verilen, üretilen, tüketilen her şey değerlidir. Bende eğer böyle bir belediyecilik kurgulayabileceksem, sizlerde anlattığım bu belediyeciliği değerli buluyorsanız ben ve arkadaşlarım bu göreve talibiz.

  • Belediye Başkanı, 'ben söylediysem bu kanundur' şeklinde bir anlayışa sahip olamaz

Altyapı sorunlarına gelince, belediye bugünlerde Belediye Başkanına sormadan nefes bile almıyor. Soruyla da denk geldi hemen yaşadığım bir şeyi sizlerle paylaşmak istiyorum. Bayramlarda hemşehrilerimin bayramını tebrik etmek istedim ve bayramınızı en içten dileklerimle kutlarım yazılı bir metin hazırladım.

Bu beyefendiye gitti ve beyefendi kabul etmedi. Siz benim Gerzelilere ulaşmamı engelleyebileceğinizi zannediyorsanız, engelleyemezsiniz. Bunu hayal bile edemezsiniz. Ben Gerzelilerle her halükarda sizin Belediye Başkanı iken kurduğunuz ilişkinin 3-5 katını kurarım. Sizin yaptığınız kötü belediyecilik örneğidir, hafızalarımızda böyle yer edecektir.
 

  • Belediye Başkanı kibrin içinde olamaz…

Siz karar veremezsiniz, belediyede ki bütün mal varlıkları, paralar da dâhil kamunun, Gerzelilerin malıdır. Benim ihtiyaçlarımı karşılamak zorundasınız, siyasi bir kimlik olsam da, gümrük müşaviri olsam da, çocuk olsam da, engelli olsam da karşılamak zorundasınız. Çünkü sizin elde ettiğiniz kaynaklar benim verdiğim vergilerle oluşturuluyor. Gerze Belediyesi’nin bütçesini benim verdiğim vergilerden oluşturuyorsunuz” diye cevap verdi.

  • Yerel basına bakış açınız nedir?

“Yerel gazetelerin eleştirel, ikaz eden bir vaziyette veya onurlandırıcı şekilde haber yapması ve bizim belediye iletişim kanalları ile halka, hemşehrilerimize ulaşmamamızın yanında önemli” diyerek soruya şöyle yanıt verdi:

Küçük yerlerde gazetecilik yapmak oldukça zor, eleştirdiğinizde insanlar küsüyor, kızıyorlar. Hâlbuki ben belediye başkanı olsam bir eleştiriyle karşı karşıya kalsam yapacağım iki şey var: İlk olarak eleştiri gerçek ise bu fırsatı bize verdiği için ve hatanın devamlılığını kestiği için o arkadaşa teşekkür etmemiz lazım. Çünkü basının kuvvetler ayrılığı içerisinde ki en önemli fonksiyonu budur. Yani basın bir güç olarak size, yanlışlarınızı, eksikliklerinizi ve eleştirileri taşır. Siz de böylece daha iyi, megaloman bir vaziyette tek doğrunun sizin ki olduğunu görmüyorsanız, kibirli değilseniz ders çıkarırsınız, eksikliğinizi giderirsiniz.

İkinci yöntem ise hatalı bir eleştiri yapıldıysa, eksik bilgi varsa hemen görüşme ayarlarsınız ve olanı biteni anlatırsınız. Bir bilgi yanlışlığı olduğunu kamuoyuyla paylaşılmasını sağlarsınız.

Basın önemli, basının özgürce yazıp çizebilmesi lazım” diyerek cevap verdi.

Neler Söylendi?

Hüseyin BODUR

Zor zanatdır GERZE 'de siyaset yaak.TÜRKİYE' de bu böyle değilde ,oda bizim GERZE' ye ve GERZE' lilere benzedi artık.Biri öyle diyor,biri böyle.Elin ağzı torba değilki büzesin.Eleştri,tenkit elbetde olmalı ama her şeyin bir adabı,etik yönü ve limiti olmalı.Siyaswtin nasıl içra edildiğini bilmeyeçek kadar çocuk değiliz hiç birimiz.Artık insanlarda bir hal oldu.!!! Takım tutar gibi parti tutulmaya başlandı.ALLAH'ın kullanmak üzere emanet ettiği en değerli kazanımımız olan AKLIMIZ'kullanamaz hale getirildikten sonra burada ben,sen,o ,bu şu ne kadar yorum yazsak boş ve kardeşim.Ama GERZE de eski bir siyasetçi olarak şunu iyi bilirim ki;; SİYASET EKİP İŞİDİR, SEÇİM; İLK ÖNÇE MASADA KAZANILIR DAHA SONRADA SAHADAKİ DÜZENLİ VE BİRER BİR TAKTİKLE VE İNSANA İNSAN OLDUĞU İÇİN SICAK,SAMİMİ,DUYGUSAL GÜVEN,SADAKAT VE GÜLER YÜZLE BİRLİKTE SABIR VE TAHAMMÜL İLE KAZANILIR.Saygılarımla. 3 yıl önce

Bülent Eryılmaz

gka, Sivil toplum kuruluşlarını değerli kılan, kendisini ifade etmek için birbirlerinden destek alan kişilerden oluşması ve tek başına ifade edemediği şeyleri ifade etme imkanı bulmasıdır. Sivil toplum kuruluşlarının her zaman doğru talepleri dile getirdiği veya oluşturduğu gücü şantaj aracı olarak kullanmadığı söylenemez. Olabilir. Aktardığın anektod üzerinden kendimi ifade etmeyeyim. Ben kendi fikirlerimi ve örneklerimi kendi hikayemden çıkartayım. Çünkü mevcut başkanın, sivil topluma bakış açısının benimkiyle örtüştüğünü ve doğru olduğunu sanmam. Onun için onunla kıyaslanmak istemem. Bana haksızlık olmasın. O, bu kuruluşları oy deposu olarak görüyor. Teşhisi yanlış. Avcı olup, diğer siyasi oluşumlara oy verebilecek kimse yok mu? Avcıların siyasi tavrını sadece kulüp başkanı mı belirliyor? Sanmam. Taleplerinin zamanlaması ve haklılığı doğru da olabilir. Benim olmadığım bir yarışın aktörleri arasında geçmiş olay. Ama, ben Gerze'nin genel çıkarlarını her şeyin önünde tutarım. Söz. 3 yıl önce

neden

gerzedeki gencler epsi belediyede calısma heveslisi, arkadaş bu memlekette nalburda olcak, bakkalda manavda herkes belediyede calısamaz, eş dost tanıdık ilede bu işler yanlış liyakat sahibi olmayan bir sürü adam var belediyede eski baskan köylüsünü almıs öbürkü amcasının oglunu emmisi dayısı gerçekleri görmek lazım iş bilenin kılıç kuşananındır halka hizmet etcek belediye çalışanları yan gelip yatacak yer değil belediye liyakat sahibi olmayanların yeride değil suanki baskanı bu konuda taktir ediyorum şahsen adam almadı kadrosu fazlaymıs belediyenin en iyisini yapıyor bence sinop belediyesi 553 personele sahipmiş ne iş yapar bu kadar adam anlamam devleti sömürmek demek bu artık sosyal medya mecraları var hiçbirşey saklı kalmıyor adam gibi yönetmeyi dahi beceremiyorlar sizin gibi vizyon sahibi adaylar olsun niyetinizde temizse gerze de güzel işler olur bülent bey Allah çizginizden şaşırtmasın başarılarınızın devamını diliyorum inşAllah herşey gönlünüzce olur 3 yıl önce

neden

bülent bey öncelikle olgun ve anlayışlı bir cevap için cok teşekkür ederim, duymak istediğim cevaplar bunlardı, çıktıgınız bu yolda muhaffak olmanız dileğiyle, yalnız tavsiyem genc dinamik bir kadro ile çalışın derim profesyonel tecrübesi olan insanlar gerzeye vizyon katar ancak gerze güzel bir yer ama kültür bakış açıları değişmesi lazım mesela sürekli yorumlarda iş iş diye belediyelere yorum yazıyorlar belediye iş bulma kurumu değil, işkurunda belediyede olmasıda doğru değil, belediye baskanı yatırımcıları teşfik eder resmi kurum fabrika kuramaz diğer yanda da şişecam ve tekel vardı daha önceden kimse kusura bakmasın mevcut işi beğenmeyende isyan edende bizim halkımızdı firmaları kacırdılar sonra iş iş diye bağırıyorlar işsizlik türkiyenin sorunu malasef a101 eleman alıyor genclere dedim gir calıs abi agir iş dedi iş beğenmiyorlar bence gurbette calısmaları genclerin daha iyi en azından tecrübe ederler kıymet bilirler iş arayana iş cok bence ama rahat iş istiyor herkes (devam) 3 yıl önce

Göbeğini Kaşıyan Adam!

Sivil toplum, katılımcı yönetim v.b. söylemler bana bir anektod hatırlattı. Cevat Şensoy seçildi, bir kaç ay sonraki meclis oturumunda Gerze Avcılık ve Atıcılık İhtisas Kulübü Başkanı Hüseyin Kütük “Bizim lokal binası ne zaman bitecek Başkan?” diye esti gürledi. Ben de Gerze’nin en öncelikli sorunu şimdi bu mu diye sordum. Verdiği cevap aynen şu: ”Şimdi göbeğini kasıyan kardeşim kimsin nesin bilmiyorum ama bu işler göbek kaşımak ile olmuyor eğer gerçekten bu işlerin içeriğine girersek olaylar farklı gelisir gerze gibi bir ilçede 200 tane avcı var bu insanlarin bu ikceye emekleri var yasanmisliklari bu dernek gerzenin en kalabalık sivil toplum kuruluşu biz sadece seçim öncesi verilen sözlere istinaden bu kadar acele ettik 1974 yılında kurulmuş bir dernek belki senin yaşından büyük. H.K”. Özet olarak şunu dedi H. Kütük: “200 avcı aileleri ile birlikte 1.000 oy eder. Bize verilen söz ile seçimin gidişatını biz değiştirdik, Başkanı biz seçtik. Zamanı geldiğinde gereğini de yaparız.” Şimdi Gerze’nin en büyük sivil toplum kuruluşunun avcılar kulübü olması, sivil toplum altyapısının gelişkinliği açısından büyük bir sorun değil mi? Bu ilkellik Gerze’ye istikamet verebilir mi? Yine hatırlayınız, size yolun başlarında bu derneği de bir ziyaret edin demiştim. gka 3 yıl önce

Bülent Eryılmaz

-2- söylediğin, benim mevcut kariyerimden belediye başkanlığı için vazgeçmem, özveride bulunmam sende ne tür bir tuhaflık yarattı? Sen olsan, böyle davranmaz mıydın? Ama ben öyle değilim. Böyle özverilerde bulunmayı takdir etmek varken, niye kuşku duyuyorsun? Açıkça söyle. Niyet okumaya çalışma. Bazen, cevap verilebilir olmak, zor eleştirilmek, sinir bozar. Sanırım sende de böyle olmuş ve zeytinyağı hissi oluşturmuş. Ben olumlu ve isabetli her eleştiriyi takdir ve teşekkürle karşılayacak olgunlukta ve tecrübede birisiyim. Demokrasi fikirlerin söylenebilmesidir. Hakarete varacak söylemler, asılsız suçlamalar ve yalan ifadelerle bir partinin suçlanması değildir. Genelleme yapıp, ön yargıyla, benim gençler tarafından tanınmadığımı söylemişsin. Son 20 sene aday adayı olanlar ve seçilenler kadar tanındığımı söyleyebilirim. Süreci erken başlatmamı dert etmişsin. Tanımadığım kesimlerde (gençler) tanınır olmak için olabilir mi? Sosyal medya üzerinden, onların sevdiği mecraları kullanarak. 3 yıl önce

Bülent Eryılmaz

Neden? rumuzlu arkadaşım; aslında sorduğun ve eleştirdiğin konuların sendeki cevaplarını da son cümlede vermişin gibi. Tecrübeyi yadsıyan, Belediye Başkanlığını bir kariyer meslek olarak gören anlayışın var. Yapmayı planladığımızı söylediğimiz belediyeciliğin yol ve yöntemlerini de, üretilecek hizmetleri de anlamamışsın. Bu şekilde sayılanların hayata geçirilmesi için, ya önceden beri benzer yöntemle çalışılmış olması veya bunu tecrübe etmiş birilerince yapılması gerekir. Bu saydığımız şekilde hizmet üretecek ve aynı zamanda tecrübeye ihtiyaç duymayacak genç arkadaş varsa eyvAllah. Yoksa, hizmet üretimi bekleyen bir çok alan ve tecrübeyle yönetim gerektiren, yeni iş yapma modelleri şart. Benim aday olma hakkım yok mu? Ben 59 yaşındayım diye bu hakkım elimden alındı da benim mi haberim yok? Benim kariyer hayalim olamaz mı? Benim böyle hayallerimin olması suç mu? Yada hayal sahibi olmak kötü mü? Son 20 yıldır yapılan seçimlerde tüm partilerde aday adayı olanlar benden genç mi? Devam.. 3 yıl önce

neden ?

bülent bey iyi bir şirkette yönetici maaşıda iyidir.25-30 civarlarındadır belki tahmin ediyorum. neden belediye başkanlığı kariyer basamaklarındaki son hedef mi ? çocukluk hayalimi acaba ? iyi bir şirkette iyi bir yönetici sanırım cokmu hevesli gerzeye belediye baskani olmak için ? eleştirilere cevap verme tarzına baktımda bir zeytinyağ olayı gördüm, aslında kısa cümleler ile cevap verilebilir gibi geldi bana, troll troll diye tutturmuş gidiyorsunuz insanlar soru soruyorlar eleştiriye acık olmanız lazım trolleyende belki olacak belki sevende sevmeyende, demokrasi konusmak demektir. Bence ağzınıza trol lafını dolamayın daha kimse tanımıyor sizi, hele bi tanısın 60 lı kusaklar bilir sizi gencler bilmez ben tanımaya çalışıyorum, başarılarınız aşikardır, insancıl bir yapınız var gençlere destekleriniz konusuluyor evet ama daha açmanız lazım kendinizi birde bu kadar erken kolları sıvamanız neden onuda anlayamadım.bana kalırsa gençler belediye baskanı olmalı 57-60 lı kusaklar değil. 3 yıl önce

Gurbetciii

Yazdan yaza gerzeye geliyoruz ve her yaz bir önceki yazı aratıyor. NEREDE O ESKİ GERZE ???? Gözlemlediğim kadarıyla bu göreve talipsiniz.Umarım çıktığınız yolda başarılı olursunuz . Sizin gibi vizyonlu insanlar lazım GERZEMİZEE!!! 3 yıl önce

Bülent Eryılmaz

-2- Gerze Belediyesi seçimini alma ve yönetme yöntemimiz; diğer bazı sorulara verilen cevaplarda ve canlı yayında söylediğimiz gibi, mahalle komiteleri ve kent komitelerinin her bir üyesi, sizin ekip dediğiniz grupta aslında. Bir hayli kalabalık. Ama "benim ekibim değil". Gerze Belediyesini yönetme ekibi. Gerzelilerin ekibi. Hani şahsım devletinin jargonu gibi algılanmasın. Ben olmasam da, hizmetin en iyi şekilde hayata geçirilmesi bakımından önemli bir yönetme yöntemi olduğunu düşünüyorum. Bir de, benimle birlikte harekete edip, destek veren, üretimde bulunan, araştıran arkadaşlarımın, "ben ekiptenim" edasıyla dolaşmak gibi bir hevesleri yok maalesef. Davetimde ciddiyim. Sizi de aramızda görmek onur verir. Gerze'mize siz de katkı sunarsınız. Trol üsluplu arkadaşların kafaları hep karışıktır. Tedavisi, trollüğün siyasi bir aktivite olmadığını fark etmelerindedir. Benden çabuk sıkılmışınız. Daha ne kadar izleyeceksiniz? Seçim bitene, hatta görev sürem tamamlanana kadar diyebilirim. 3 yıl önce

Bülent Eryılmaz

Gka, bizim ekip olarak algıladığımız şey ile sizin beklentilerinizin aynı olduğunu sanmıyorum. Ben ne sizin ne de başkalarının herhangi bir sorusunu geçiştirmem. Geçiştirmek, verilecek cevabı olmayanların yöntemidir. Bizim ekipten anladığımız, Belediyeyi hep birlikte yönetmek. Geniş katılımlı bir hemşeri grubunun sorumluluk aldığı, konusunda ehil, istekli olanlardan oluşan geniş bir Gerzeli grup. Neden bu kadar merak ediyorsun kimlerin olduğunu? Yerimiz mevcut. Seni de aramızda görmek onur verir. Bu bir süreç. Bir yolculuk. Sürdüğü müddetçe de, Gerze'mize katkı sunacak herkes ekibin içerisinde yer bula"bilecek. "Tek kişilik koro" yakıştırması biraz haksızlık olmuş, bu günlerde gruplar halinde, toplum önünde yapılacak faaliyet şansı maalesef yok. Sadece sosyal medya ve yerel basının üzerinden iletişim söz konusu. Bunun da, birden çok ekip üyesi tarafından yapılmasının anlamı yok. Ama illa beni tek kişi olarak görmek ve göstermek istiyorsan, süreçte oldukça şaşıracaksın. (Devamı var) 3 yıl önce

Göbeğini Kaşıyan Adam!

Bülent Eryılmaz, size daha önce de sordum, “bizi izlemeye devam edin” dediniz, geçiştirdiniz. Aylar geçti, sene-i devriyesi geldi gelecek, yine karşımızda tek kişilik bir koro olarak siz varsınız. “...ben ve arkadaşlarım bu göreve talibiz.” derken bu “arkadaşlarım” dediğiniz ekibinizi ne zaman yanınızda göreceğiz? Hüseyin yavuz adı ile yazan kişinin de zihni bu noktada bulanmış görünüyor. Bu tek kişilik koroyu izlemeye daha ne kadar devam edeceğiz? gka 3 yıl önce

Hasan Vehbi Ersoy

4.’’Genç ve iş ihtiyacı fikirlerini sormadan,’’ kısaca işsizliğe çözüm bulmadan, yapacağın herşey, börtü-böcek, uçan-kaçan olacaktır demeye getiriyorsunuz… Gerze’de, sizce işsizliğe bir belediye başkanı çözüm getirebilir mi? Getiremez. Ancak çok iyi bir Belediye Başkanlığı altında Gerze’ yi kaliteli bir ilçe ve adil yönetim anlayışıyla daha da sosyalleştirebilir. Çoğu Gerzeli gibi bende 17 yaşından beri gurbetçiyim. Gerze zor bir ilçe, her siyasi partiye Bülent Eryılmaz gibi aday adaylarının gerekli olduğunu düşünüyorum. Bülent Eryılmaz’da hainlik olmaz, küser-barışır, mantıklı olana, hiçbir şeye kin beslemez. Belediye başkanlığında, maaşı hariç başka bir kazanç hayali kurmaz. Baskın bir idareci ve bir bilen olduğundan, kuşa-kurda eyvAllah etmez. Farkında olduysan tanımadığın ve toplumda kabul gören iyi birisi hakkında ne idüğü belli olmayan laflar ediyorsun. Sevgili Hüseyin Yavuz, önce kalbindeki karıncalanmaları temizlemelisin bence… 31.03.2021 3 yıl önce

Hasan Vehbi Ersoy

Hüseyin Yavuz kardeşime bazı açıklamalar yapma gereği ortaya çıkmıştır. 1.’’Demokratik yönetim uygulayacağım’’ diyen bir aday adayına, ‘’edebiyat yapma’’ diyorsun… Tercih şahsına münhasırdır. 2.Beklediğiniz gibi, ‘’iyi bir sanayi veya üretime dayalı projeler’’, Belediyece yapılmayacaktır. İş insanlarına yatırımlarına karşılık imarda kolaylık-ruhsat harcından imtina-yapılacak işe uygun işçi referansları- su bedelinden indirimler gibi maddi ve yanında olarak manevi teşvik desteği verilebilir. Belediyenin kadrolu personeli ile sanayi oluşturulamaz. Bu özel sektörün işidir. Belediyecilik ilgili kanunlarla sınırlandırılmıştır. 3.’’Emeklilerle ne iş konusunda fikir alışverişi yapacaksın ki,’’ diye soruyorsun… Bülent bey’in emeklilerle, Gerze Ticaretini konuşmayacağını gayet iyi biliyorsunuz. Bu işi STK lar ile konuşacaktır. Fakat Gerze’ de her dört kişiden bir tanesi emeklidir. Durum böyle olunca emeklinin de söz hakkı olmalıdır.(Devam) 3 yıl önce

Nil Celik

Çok güzel, çok aydınlatıcı bir söyleşi oldu. Başarılar diliyorum. Yolunuz açık olsun. 3 yıl önce

Gerzeli

Hem eğitimli, donanımlı hem de Gerze’nin sorunlarını benimsemiş biri... Umarım sesiniz daha çok duyulur halk tarafından da Gerze gelişimine kaldığı yerden devam eder. 3 yıl önce

Has Gerzeli

Hüseyin Yavuz gardaş Bülent Eryılmaz bey hayal kuran değil hayalleri gerçekleştiren dir şu İstanbul da görev aldığı sürece Gerzede ki işi olmayan çoğu insana da iş hayallerini gerçekleştiren dir ,börtü böceği sevmeyen de insan sevmez bunu da belleyin o kısa olan düşüncelerinize Bülent bey emeklisiyle de genciyle de esnafıyla da daha doğrusu tüm Gerzelilerle konuşan ve sorun çözen biridir anlaşılan siz tanımayıp işkembe den yazayım da çıksın benden diyensiniz sizi kimse kaale almaz sizden anaca mahalle dedikoducusu çıkar. 3 yıl önce

Elif

Bülent bey sizin gibi değerli vizyon sahibi insanları gerzemizde görmekten gurur duyarız. ailemle birlikte sizleri destekliyoruz Çıktığınız bu yolda başarılar dilerim.. 3 yıl önce

Sedat kaya

Hüseyin hemşehrim Bülent beyi yakınen tanımadığınız için böyle düşünebilirsiniz Dişünceleirnize sayı duyuyoruz fakat yorumlarınız troll yorumları yani gerçekten kayda değer değil. Umarım bir gün tanıma fırsatınız olur. Sağ. Sol emekli, genç ayrımı yapmadan Gerze için elinden geleni yapar sözünün eridir. Saygılar hemşerim 3 yıl önce

Bülent Eryılmaz

Mevlana'nın bir lafı var çok severim Hüseyin Yavuz. "suskunluğum asaletimdendir. her lafa verecek cevabım vardır ama, bir lafa bakarım laf mı diye, bir de söyleyene bakarım adamı mı diye" Sanırım durumunun trol gibi gözüktüğünün farkına varmışsındır Hüseyin Yavuz. Yine de hoşça kal, sağlıkla kal emi. 3 yıl önce

Gerzeli

Gurbette ve gerzede yaşayan Gerzenin gençleri olarak ne kadar çok gencin elinden tuttuğunuzu, iş verdiğinizi ve yol gösterdiğnizi bütün gençler ve GERZE halkı biliyor. Maddi ve Manevi Sonuna kadar yanınızdayız SN. Bülent ERYILMAZ... 3 yıl önce

Hüseyin yavuz

Sn. Bülent bey baştan söylememe rağmen, sizinde onay verdiğiniz halde ,ilk eleştirel bir yorumuma bile tahammül edemediniz ,anlattıklarınız bakınca da haklı olduğumu birkez daha anladım, herşeyi bir kişinin bilmesi imkansız, yine yüksek perdeden edebiyet bol hayal ,bende bekledim ki gerze ye iyi bir sanayii veya üretime dayalı preje falan anlayacağınızı zannetmiştim, sinek,börtü böcek ucan kaçan ,emekli ile ne iş konusunda bir fikir alışverişinde bulunacaksın ki ,genç ve iş ihtiyacı fikirlerini sormadikdan sonra ,yada bir garibanın sofrasına diz çökmedikçe,....vs. 3 yıl önce
DİĞER HABERLER
AK Kadınlar veteriner hekimleri ziyaret etti

AK Kadınlar veteriner hekimleri ziyaret etti

29-04-2024 - Siyaset

Hemşehrimiz Çağlayan, Başkan Vekili oldu

Hemşehrimiz Çağlayan, Başkan Vekili oldu

29-04-2024 - Siyaset