Halk Eğitimi Kurslarından Tiran'a

Judo müsabakalarında ilçemizi başarıyla temsil eden Aydın, hakem olarak da ülkemizi başarıyla temsil etti

Spor - 22-11-2022 13:16 2256 kez okundu.

Halk Eğitimi Kurslarından Tiran'a

Gerze Halk Eğitimi Merkezi kurslarında yetişen ve ilçemizi birçok judo müsabakasında başarılarıyla temsil eden Gamze Anıl Aydın, Balkan Şampiyonasında görevlendirildi.

Hala Halk Eğitimi Merkezi Kültür ve Spor Kulübü antrenörü olan Türkiye Judo Federasyonu başarılı hakemlerinden Gamze Anıl Aydın, Arnavutluk’ un başkenti olan Tiran’ da gerçekleştirilen Balkan Şampiyonasında hakem olarak görevlendirildi.

Judo müsabakalarında ilçemizi judoka olarak da başarıyla temsil eden Aydın, hakem olarak da ülkemizi başarıyla temsil ederek yurda döndü.

Neler Söylendi?

Dede

Belediye bütün kaynağını futbola aktarıyor. Gece stattaki lendler açık milyarlarca enerji harcıyor. Gerze de gece Gerze start açık olup aydınlatmaların yanması yazık günah. Gerzede gerçek başarı ödüllendirilmiyor. Judoda başarılı olup kendi imkanlarıyla Bir yerlere giden kardeşlerimize belediyenin desteği yok malesef konservatuvar kapatıldı. 1 yıl önce

Mıdyecı

Gururumuzsun gamzecıgımmm????????????????????????♥️♥️???????? 1 yıl önce

Koray dereli

İlçemizde bu kardesimiz gibi basarıdan basarıya imza atan tüm sporcularımızı kutlar,eğitimlerinde yılmadan kılmadan usanmadan mücadele veren değerli hocalarımıza da teşekkur ederim.basarılarınız daim olsun inşAllah 1 yıl önce
DİĞER HABERLER
Sazak: “GERDAK ailesi olarak çok gururluyuz”

Sazak: “GERDAK ailesi olarak çok gururluyuz”

29-04-2024 - Spor

Gerzeli Sporcu Türkiye Şampiyonu oldu

Gerzeli Sporcu Türkiye Şampiyonu oldu

29-04-2024 - Spor