Hayırsever İş Adamı Vefat Etti

Bir süredir mücadele ettiği hastalığına yenik düştü

Güncel - 20-02-2018 12:16 526 kez okundu.

Hayırsever İş Adamı Vefat Etti

Sinop'un sevilen iş adamlarından hayırseverliğiyle bilinen Musa Can, bir süredir mücadele ettiği hastalığına yenik düştü.

Yaşam savaşını kaybeden Musa Can, ilçemizde de yapımı devam eden Şehitlik Anıtına sponsor olmuştu. Yaz aylarında gerçekleştirilen yağlı güreşlere de sponsor olarak destek veren hayır sever iş adamı, geçmiş yıllarda da cenaze hizmetlerinde kullanılması için cenaze nakil aracı bağışlamıştı.

Vefatı sevenlerini derinden üzen Musa Can'ın bir çok öğrenciye burs vererek eğitimlerine katkı sağladığı da biliniyordu.

Gerzeninsesi Gazetesi olarak bizlerde vefat eden hayırsever iş adamı Musa Can'a Allah'tan Rahmet dost ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Neler Söylendi?

HÜSEYİN BODUR

SİNOPLU KADAR BENDE EN GÜZEL,EN DEĞERLİ BBİR KARDEŞİMİ VE HEMŞEHRİMİ YİTİRDİM SAYIN GERZELİLER...SOYAL,BEŞERİ VE KÜLTÜREL İLŞKİLERİMİZİ BU GÜNE KDAR DEVAM ETTİRDİĞİM AHLAKLI,OMURGALI, SÖZÜNE GÜVENİLİR,DÜRÜST BİR KAREDEŞİMİ KAYBETTİM........HAYIR VE HASENAT SAHİBİYDİNİZ,,GELDİĞİNİZ YERİ UNUTMADINIZ,NE OLDUĞUNUZU VE BURALARA NASIL GELDİĞİNİZİ BANA BİR KARDEŞ GİBİ ANLATMIŞTINIZ..BU GENÇ YAŞTA BİZİ TERKETTİNİZ GÜZEL ADAM....NUR İÇİNDE YATASIN...MEKANIN CENNET OLSUN İNŞALLAHHHHHHHHHHHHHHH...SANA EN HALİS DUYGULARIMLA EN SAF DULARIMI GÖNDERİYORUM .....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 6 yıl önce
DİĞER HABERLER
Gerzeliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinden Anneler Günü etkinliği

Gerzeliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinden Anneler Günü etkinliği

11-05-2024 - Güncel

Kaban Kafe açılışını gerçekleştirdi

Kaban Kafe açılışını gerçekleştirdi

11-05-2024 - Güncel