Hemşehrimiz Çağlayan, Başkan Vekili oldu

Esenler Belediye Meclis Üyesi Gerzeli hemşehrimiz Yaşar Çağlayan, CHP Grup Başkan Vekili olarak seçildi

Siyaset - 29-04-2024 11:39 867 kez okundu.

Hemşehrimiz Çağlayan, Başkan Vekili oldu

Hemşehrimiz Yaşar Çağlayan, Esenler Belediye Meclisi'nin yeni döneminde CHP Grup Başkan Vekili seçildi. Yapılan seçimlerde göreve layık görülen Çağlayan, Cumhuriyet Halk Partisi Esenler Belediye Başkan Adayı Hasan Dalkıran’ a teşekkür etti.

İlçemize bağlı Yenikent köyünden olan, önceki dönem Yenikent köyü Dernek Başkanı, Sinop’ u ve Sinopluları İstanbul’ da en iyi şekilde temsil eden Sinop Dernekleri Federasyonu (SİNDEF) Yönetim Kurulu Üyesi Yaşar Çağlayan, konuyla ilgili olarak şunları söyledi: “Öncelikle Hasan Dalkıran Başkanımıza gecesini gündüzüne katarak üstün başarı elde ederek Cumhuriyet Halk Partisine 12 tane Meclis üyesi kazandırdığı için sonsuz teşekkürler.

Seçim süresinde bizlere destek veren İlçe Başkanımıza, gençlik kollarına, kadın kollarına ve teşkilatlarımıza, kıymetli hemşehrilerimize ve dostlarımıza çok teşekkür eder, bizlere verilen görevi önce Allah’ın adaleti, sonra devletimizin adaleti ve milletimizin iradesine en iyi şekilde sahip çıkacağımızı Esenlerde yaşayan hemşehrilerimizin bilmesini arz ederim.”

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
CHP Gerze ailesi, ulu çınarlarımızı unutmadı

CHP Gerze ailesi, ulu çınarlarımızı unutmadı

13-05-2024 - Siyaset

Gerze Belediyesi, sosyal medya hesaplarını yorumlara açtı

Gerze Belediyesi, sosyal medya hesaplarını yorumlara açtı

09-05-2024 - Siyaset