Hüseyin Yüksek sözünü tuttu, cihazları hastaneye teslim etti

AK Parti’den Milletvekili A. Adayı olan Hüseyin Yüksek, Gerze Devlet Hastanesi Çocuk Servisi için bağışladığını duyurduğu tıbbi cihaz ve ekipmanlarını hastaneye teslim etti. 

Genel - 07-04-2023 01:08 1485 kez okundu.

Hüseyin Yüksek sözünü tuttu, cihazları hastaneye teslim etti

Bilindiği üzere Gerze Devlet Hastanesi Çocuk Servisi tıbbi cihaz ve ekipman noksanlığı ile hizmet veremiyordu. Bu nedenle kentte yaşayan çocuklar Sinop merkeze ya da çevre illere gitmek zorunda kalıyordu. 

Sosyal sorumluluk alanında attığı adımlarla ismini hafızalara kazıyan AK Parti A. Adayı Hüseyin Yüksek, radikal bir karar almış, Devlet Hastanesi Çocuk Servisinin cihaz ve ekipmanlarını bağışlama kararı almıştı. Edinilen bilgiye göre, Yüksek, sözünü tuttu ve söz konusu cihazları temin ederek Gerze Devlet Hastanesine teslim ettiği öğrenildi. Hüseyin Yüksek’in bu adımı vatandaşlar tarafından dua ve teşekkürlerle karşılanmıştı.

Neler Söylendi?

necip gök

Armut biş azıma düş onuda tafarel söylesin zaten ikinci kazanamaz bence 1 yıl önce

bülent eryılmaz

Demek ki neymiş, reisin 21 senede sağlıkta yaptığı devrim sırasında eksikliğini gideremediği hastane donanımını, aday adayı çözmüş görünüyor. Ne tür malzeme eksikliği giderilmiş birde bunun bilgisi verilse güzel olmaz mı? . 1 yıl önce
DİĞER HABERLER
Aygün Besi Çiftliği’nde Kurbanlık Satışları Başladı

Aygün Besi Çiftliği’nde Kurbanlık Satışları Başladı

22-04-2024 - Genel

Abdaloğlu Muhtar Adayı Erkan Ersoy

Abdaloğlu Muhtar Adayı Erkan Ersoy

18-03-2024 - Genel