İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Gerze’ de

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İlçe Danışma Meclisi Toplantısına katılmak üzere ilçemize geldi

Güncel - 28-01-2023 14:28 1751 kez okundu.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Gerze’ de

İlçe Danışma Meclisi Toplantısına katılmak üzere Gerze’ ye gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Gerze’ de vatandaşlar tarafından yoğun ilgi ile karşılandı.

İlk olarak Gerze Belediyesini ziyaret eden Bakan Soylu, burada Gerzelilerin yoğun ilgisi ile karşılaştı.

Gerze Belediye ziyaretinin ardından İlçe Danışma Meclisi Toplantısının yapılacağı Sedat Işıdı Kültür ve Sanat Merkezine geçen Bakan Soylu, burada Gerzelilere hitap etti.

Yoğun kalabalık ve ilgi nedeniyle Kültür Merkezinin önünde yapılan toplantı da Bakan Soylu, Gerzelilere Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ ın selamını iletti.

‘NEREDE BU DEVLET YOK; ALLAH DEVLETE, MİLLETE ZEVAL VERMESİN SÖZÜ VAR’

Gerze’ ye İlçe Danışma Meclisi Toplantısının yanı sıra hayırlı bir adım atmak için de geldiklerini belirten Bakan Soylu, “Kıymetli Gerzeli hemşehrilerim, Gerze’ ye hem İlçe Danışma Meclisi Toplantısına iştirak etmek için katıldık, hem de sizlerin önünde gerçekleştireceğimiz hayırlı bir adımımız var. Uzun yıllar önce Gerze’ ye geldik, geçtiğimiz sene de Sinop’ a sel felaketi nedeniyle geldik. Hem Bozkurt, hem Sinop’ ta hem Bartın’ da Allah bir daha bizleri böyle bir afetle sınamasın.  

Siyah beyaz televizyonlarda seyrederken memleketin bir yerinde afet olurdu, muhabir mikrofonu vatandaşa uzatırdı. Derdi ki haliniz nedir? Derlerdi ki ‘Bu devlet nerede?’ Biz tek bir söz duyardık: Devlet nerede? Şimdi Recep Tayyip Erdoğan’ ın liderliğindeki Türkiye’ de ‘Bu devlet nerede?’ sözünü duyuyor değiliz. ”

CUMHURİYETİN 100. YILINDA DAĞLARDA BİR TEK TERÖRİST KALMAYACAK

“Bu ülkede evlatlarımızı ay yıldızlı tabutlarla memleketlerine uğurluyorduk, birileri bize meydan okuyordu. Suriye’ de biz devlet kuracağız diyorlardı. Biz ne yapacağız? İHA’ mız, SİHA’ mız yok. Biz ne yapacağız? Terörü nasıl bitireceğiz?

Recep Tayyip Erdoğan 2002 yılından itibaren Savunma Sanayinde millilik ve yerlilik oranını %20’ den %80’ e getirdik. Eğer olmasaydı, biz bu mücadeleyi verebilir miydik?

Bugün terörle mücadelede de itibarımızı kaybetmedik. Bu ülkenin doğu ve güneydoğusunda saat 4’ ten sonra sokaklara çıkamıyorduk. Bugün birileri yine öyle olsun istiyor. Terör hakim olsun, onlarla masanın altında birlik olmaya çalışıyorlar. Diyorlar ki, “hangi terör varsa biz serbest bırakacağız”, bu büyük aziz millet size izin vermez.

29 Ekim 2023 Cumhuriyetin 100. Yılında dağlarda bir tane terörist kalmayacak, bu defteri kapatacağız. Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatıyla bütün dağlarda tek tek seçiyoruz, şunu söylemek istiyorum ülkemizde, milletimizde ve kendinizde Ayasofya’ nın minaresi kadar dik olun ve gurur duyun.”  diye konuştu.

DEVA PARTİSİ GERZE İLÇE BAŞKANI VE EKİBİ AK PARTİ’YE KATILDI

Bakan Soylu’ nun yaptığı konuşmanın ardından, Gerze DEVA Partisi İlçe Başkanı Mehmet Emin Gülsevim ve bazı üyeler ile birlikte partilerinden istifa ederek AK Parti'ye geçti. Toplamda AK Parti'ye 100 yeni üye kaydı yapıldı. Partiye katılım sağlayan DEVA Partisi İlçe Başkanı Mehmet Emin Gülsevim'in rozetini İçişleri Bakanı Süleyman Soylu taktı.

İstifa eden İlçe Başkanı Gülsevim, “Özlemim sen olacaksan yansın yüreğim demiş Fatih Sultan Mehmet Han; biz de özlemimiz Gerze olacaksa, özlemimiz Sinop olacaksa ve özlemimiz Türkiye olacaksa yansın bu yürekler dedik ve bir yola çıktık.

Vatan evlatlarının nöbet tuttuğu bölgelerde konumlandırılamayan Truva atı olan partiden istifa ediyor ve aranızda bulunmaktan gurur duyuyorum” ifadelerini kullandı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, yapılan İlçe Danışma Meclis Toplantının ardından Boyabat Hükümet Konağının açılışını gerçekleştirmek üzere ilçemizden ayrıldı.

Neler Söylendi?

Takip edici

Yaa akp ye onun basındakılere ve her kademesindekilere. Ana avarat sövenler şimdi. Onların sayesinde en güzel yerlerde calısıyorlar. Anlamadım gitti.. Nasıl bi iştir bu böle. 1 yıl önce

cems

Gözlerdeki ''nasıl nemalanırım'' parıltısı taa buradan görülüyor . 1 yıl önce

Orhan USTA

Sinan ATEŞ’in tetikçisini 30 gündür yakalayamayan insandır. Ne oldu Sayın SOYLU, herkesleri yakalıyordunuz? Gerze başka küçük ilçelere benzemez. Üç beş dönmedolapsever kendilerini Gerzeli’nin defterinden sildi haberleri yok. 1 yıl önce

vatandas

Uzgunum ama haber deva partisinin aciklamasi sonucu patladi. Yine parali biri ! birilerinin uzerinden sovunu yapacakti ama sukurki karakteri duzgun adamlar cikti ve oyunu bozdu. Helal olsun onlarada. Bir gun once kanin babasi resim veriyor birgun sonra kendisi resim veriyor. Hani bir replik varya. Oyun böyük yeğeeen Bu oyunlar cok kucuk. Gerzeliyi ne saniyorsunuz siz. Bitti devriniz. Batirdiginiz yerler yetmedi simdi ranti gerzede buldunuz dolustunuz akbaba gibi ama gecin gecin. 1 yıl önce

vatandas

kimse kusura bakmasinda hangisinin dediklerine yaptiklarina falan guleyim bilemedim. Nasil olsa ahaliden zamaninda bir akpliye verilen argo kelimeyi sarfedecek yurekli kalmadi. Bol kepceden atiyorlar o yuzden masalah. Daha ulkedeki cinayetin isleyenini bulamiyor dagdaki teroristi bitirecem diyor. Oburude cikmis hdpnin ati diyor hdpye bakanlik veren adamin partisine geciyor. Bide diyor yuz kisiyle gectim. Senin elinde yuz adam olsa birinin arkasinda tabir dogruysa kuyruk gibi gezmezsin. iki ortam gorecem diye ne kadar ucuza gidiyorsunuz farkinda degilsiniz. Birinin parasi var boyle abidik gubidik oyunlarla oynuyor birinin isi gucu var kayni arkasinda ama baskasina boyle kukla gibi oluyor. Kendinize yakistiriyorsaniz helal olsun ne diyelim size. 1 yıl önce

gurbetci

Arkadaşım bu ülkeye yazık ediyorsunuz. Siyaset yapacağız diye kendinizide düşürüyorsunuz, bunu yaparkende insanların aklıylada alay ediyorsunuz. Bırakın bu boş lafları. Neymiş hdp nin truva atıymış. Laflara bak. Ama bir kişide çıkıp demiyor ki kardeşim o hdp ye bakanlık verende, ayağına kırmızı halılar serip gönlü hoş olsun diye açılım sürecini başlatan ve yine gönlü olsun diye TC yi silen, Ne mutlu Türküm demeyi yasaklayan akp değilmiydide kalktın akp ye gittin? He tabiki gurbetteyiz diye bizi kör sanıyor olabilirsiniz. Ama biz bu beyefendinin kimin yancısı olduğunuda biliyoruz. Akıllarınca show yapmaya çalışmışlar ama Gerze gibi yerde 100 üyesi olacak sonra kalkıp kendi aklıyla bu hamleyi yapacak. Herkes herşeyin farkında. He bakanın dediklerine hiç girmiyorum. Nedense bütün vaatler seçim sonrasına. Her imkanı verdik size. Hangi imkanınız yok elinizdede neyi beceremediniz bu yüzden. Bitti artık sizin devrinizde sayın bakan. Daha bir şehitin katilini bulamıyorsun. Bırakın artık! 1 yıl önce

gerzenininsani

Arkadasbu ulkeyi 21yildir kim yonetiyorsa ciksin ortayada akpartinin gunahini almayin artik. 21 yikda turlu hakaret duyduklarimiz simdi gelmis kem kum laflar ediyor. Biride cikmis patronundan talimat almis 100 kisiyle ak p ye gectim diyorm. Senden baska deva partili yonetim uyen bile yokken 100 kisiyi nerden buldunuz. Eger ordaki 100 kisi seninse akspartininkiler nerde. Birakin insanlari bisey yerine koymayi. Yanina alan binana kadarveren adamin golgesinden cikamamis insansim. Patrinunuda herkes bilio. Gecmisinide biliyo patronunun. Gerzede birsuru dikmenliiz hicbirseyi unutmadik. Parayla bizim gozumuzde gerzeli kimaeninde gozu boyanmaz. Patronun kurdu patronun aklinca sov yapti. akparti hikayesi biymitstir artik. Gecen secime kadar oy vermedim baska bi yere ama herkesin hakkina girdim. Utaniyorum ama mecbur biraktilar. Muhtac ettiler verdik ama artik bitti ohikaywler efendiler. İsterseniz bestyuz kisi toolayip gecin artik maymun gozunu acti 1 yıl önce

Varandaş

Akp ye küfreden akp li oluyor bu nasıl iş anlamadım gitti. 1 yıl önce
DİĞER HABERLER
1 Mayıs Sinop' ta böyle kutlandı

1 Mayıs Sinop' ta böyle kutlandı

01-05-2024 - Güncel

Ürettiği “Ahşap Oyuncaklar” ile Gerze' yi dünyaya tanıtıyor

Ürettiği “Ahşap Oyuncaklar” ile Gerze' yi dünyaya tanıtıyor

30-04-2024 - Güncel