İdemli Aile Sağlığı Merkezi Hizmete Girdi

7 Nolu İdemli Aile Sağlığı Merkezi Hizmet Vermeye Başladı

Sağlık - 24-05-2016 15:52 110 kez okundu.

İdemli Aile Sağlığı Merkezi Hizmete Girdi
 Türkiye genelinde başlatılan Aile Hekimliği uygulaması kapsamında Çarşı Mahallesi Poyraz Sokak'ta açılan Aile Sağlığı Hekimliği hizmet vermeye başladı.


Poyraz Sokak'ta yeni kurulan Aile Sağlığı Merkezi'nde, Aile Hekimi Dr. Orbay Tutku Seren ve bir aile sağlığı elemanı görev yapacak. Daha önce Toplum Sağlığı Merkezi'nde Evde Sağlık Hizmetlerinden sorumlu doktor olarak görev yapan Dr. Orbay Tutku Seren yeni görev yerinde Aile Hekimi olarak vatandaşlara hizmet vermeye başladı.

İlçemiz Çarşı Mahallesi'nde oturan vatandaşların sağlığını korumayı amaçlayan, sağlıkla ilgili risk ve sorunları önceden belirlemek üzere planlanan İdemli Aile Hekimliği Merkezi, Çarşı Mahallesi Poyraz Sokak No: 3 Daire: 1 'de hizmete açıldı.

Neler Söylendi?

serdal kabakci

Gorevinde basarilar diler hersey gonlunce olsun hala oglu 7 yıl önce

özay İ şcan

ben ankarada yaşıyan gerze yazın gelen bir kişiyim yeni açılan bu aile sağlığı benim evimin yanı iki kere kendilerine uğradım tansiyonumu şekerimi ölçtü hemşire fatma hanım sağolsun doktor orbay tutku seren ikisi̇de güler yüzlü içten sağlıkcılar başarılar diliyorum mahallemi̇ze hayirli olsun 8 yıl önce

Erçin malkoc

Helal olsun Orbay sana 8 yıl önce
DİĞER HABERLER
Yaşlı Bakım Danışmanlık Hizmetleri faaliyette

Yaşlı Bakım Danışmanlık Hizmetleri faaliyette

29-04-2024 - Sağlık

Okullarda “Brusella” farkındalığı eğitimi

Okullarda “Brusella” farkındalığı eğitimi

24-04-2024 - Sağlık