İHH, Gerze’de Yetim Çocuklar İçin Piknik Programı Düzenledi

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı, Gerze'de yetim çocuklara yönelik bir piknik organizasyonu gerçekleştirdi. Festival alanında düzenlenen programa çocuklar ve aileleri katıldı

Güncel - 26-05-2025 11:18 2058 kez okundu.

İHH, Gerze’de Yetim Çocuklar İçin Piknik Programı Düzenledi

Etkinlik boyunca çocuklara çeşitli ikramlar sunulurken, alanda oyun ve etkinlik alanları da kuruldu. Programın düzenlenmesinde gönüllüler aktif rol aldı.

İHH Gerze Temsilcisi, etkinliğe ilişkin yaptığı açıklamada, “Çocuklarımızla bir araya gelerek sosyal birlikteliği artırmak ve onlarla vakit geçirmek amacıyla bu organizasyonu gerçekleştirdik. Katkı sağlayan herkese teşekkür ederiz” dedi.

Programa destek veren AK Parti Gerze Kadın Kolları Başkanı Saadet Güleryüz Akyol ise, “İHH’nın yürüttüğü bu organizasyona kadın kolları yönetimimizle birlikte destek verdik. Çocuklarla birlikte zaman geçirmek bizim için de kıymetliydi” ifadelerini kullandı.

Etkinlik, gün boyunca çeşitli etkinliklerle devam etti.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Gerze Belediyesi GES Projesinde Sözleşme İmzalandı

Gerze Belediyesi GES Projesinde Sözleşme İmzalandı

09-06-2026 - Güncel

Şıhlı Mahallesi’nde Hıdırellez Geleneği Yaşatıldı

Şıhlı Mahallesi’nde Hıdırellez Geleneği Yaşatıldı

09-06-2026 - Güncel