İnternet Altyapı Sorununa Çözüm İstediler

19 Mayıs Mahallesi sakinleri internet alt yapısı sorunlarından dolayı, EBA üzerinden ders görmesi gereken çocuklarının derslerinden geri kaldığını söyleyerek sorunun en kısa zamanda çözülmesini istediler.

Güncel - 26-03-2020 18:08 310 kez okundu.

İnternet Altyapı Sorununa Çözüm İstediler

19 Mayıs Mahallesi Çiftlik Sokak sakinleri internet altyapısı sorunu dolayısıyla yaşadıkları mağduriyeti dile getirdi.

Mahallelerinde internet altyapısının olmamasından dolayı Sinop Türk Telekom Müdürlüğüne giderek sorunlarını birebir dile getirdiklerini söyleyen mahalleli, bundan dolayı çocukları başta olmak üzere tüm ev sakinlerinin mağdur olduğunu belirttiler.

Korona virüs sebebiyle okul tatil süresinin uzun olmasından dolayı çocuklarının eğitimlerine EBA üzerinden devam etmesi gerektiğini ancak internet olmadığı için çocuklarının da bu durumdan büyük oranda mağdur olduğunu dile getiren mahalle sakinleri “Çocuklarımız ödev yapacak ders çalışacak evimizde internet yok. Tatil süresi uzun bu çocuklar derslerinden geri kalıyor evimizden taşınmayı göze aldık internetin olmaması bu çağda hepimize zorluk yaratıyor. Kendimiz idare ederiz ama çocuklarımız derslerinden kalıyor ve yetkililerden ricamız buna bir çare bulsunlar bu gerçekten çok önemli bir konu oldu bizim için” diyerek sorunlarının başta çocukları için çözülmesini istediler.

Neler Söylendi?

Emirhanxdmrl

Hamidiye mahallesine koysunlar yüksek verici köyde bile çekiyor gerzede çekmiyor 4 yıl önce

Göbeğini Kaşıyan Adam!

Yaşar kardeş, 19 Mayıs Mahallesi Çiftlik Sokak’taki sorunu çözdüler mi? Çarşı Mahallesi Beyaz Balina Sokak’a direk Başkan Bey araya girerek müdahale ettirmiş ve sorunu çözerek haberini de yaptırmayı ihmal etmemiş. İlk siz gündeme getirmiştiniz. O nedenle soruyorum? gka Kaynak:http://www.gerze.bel.tr/haber/1832/baskan-sensoy-araya-girdi-sorun-cozuldu/ 4 yıl önce

Gezgin

Artık bi çare bulsunlar kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz internetimiz bile düzgün değil 4 yıl önce

Mahalle sakini

Sadece bir mahalle değil cezaevi arkasından başlayarak 19mayıs mahallesinin tamamı Hamidiye mahallesinin yarısı sağlık ocağından sahile kadar ne internet nede cep telefonları çekmiyor komşumuzla dahi görüşemiyoruz acilen verici istasyonlarının bu bölgeye kurulması lazım köylerde çeken internet ve telefon Gerze merkezde çekmiyor bu çağda Hamidiye mahallesi ve 19mayıs mahallesi muhtarları bu yerlerde en az 4000 nüfus var lütfen ilgilenin 4 yıl önce

Göbeğini Kaşıyan Adam!

Biz boşuna demiyoruz anadolu irfanının önemli kaynaklarından biridir berberler diye. gka 4 yıl önce
DİĞER HABERLER
Genç işletmeciden, örnek davranış

Genç işletmeciden, örnek davranış

08-05-2024 - Güncel

Kahverengi kokarca ile mücadele sürüyor

Kahverengi kokarca ile mücadele sürüyor

07-05-2024 - Güncel