İYİ Parti saha çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor

İYİ Parti Sinop İl Başkanı Yılmaz Şanlan, Gerze Küçük Sanayi esnafı ile bir araya geldi

Siyaset - 03-10-2022 11:52 125 kez okundu.

İYİ Parti saha çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor

İYİ Parti Sinop İl Başkanlığı saha çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Çalışmalar kapsamında ilçemizde Küçük Sanayi Sitesi esnafı ile bir araya gelen İYİ Parti Sinop İl Başkanı Yılmaz Şanlan ve İlçe Başkanı Yavuz Yiğit, esnafların derdini, şikâyet ve taleplerini dinlediler.

İYİ Parti temsilcileri, ziyaret ettikleri esnaflara İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’ in selamlarını iletirken esnafların istek ve sorunlarını sorgulayarak aldıkları cevapları raporladılar.

İYİ Parti Sinop İl Başkanı Yılmaz Şanlan, vatandaşların isteklerini,  beklentilerini ve sorunlarını Genel Başkan Meral Akşener’ e ileteceklerini ve iktidar olduklarında herkesin derdine çare olacak adımları atacaklarını belirtirken saha çalışmalarına hız kesmeden devam edeceklerini, her haneye her vatandaşa ulaşacaklarını söyledi.

Neler Söylendi?

Yavuz YİĞİT

Gerze sanayisine bu haberde görülen ziyaret 3. ziyaretimiz. En üst Sıradan başladık ve her ziyaretimizde gün bitti ve bir sonrakinden devam ettik. Mevcut iktidar esnafın anasını ağlattığı için, bizde dertleri ve sıkıntıları çözmek için sahada olduğumuz için her girdiğimiz dükkanda esnafların derdiyle dertleniyoruz. Bu yüzdende süreler yetmiyor. Sizin dükkanınıza uğranmadıysa ya dükkanınıza henüz sıra gelmemiştir yada bulunduğunuz yer üst sıralarda ise dükkanda yokmuşsunuzdur. Çünkü biz ayrıştırıcı kutuplaştırıcı ötekileştirici siyasete savaş açmış 85 milyonu kucaklamak için yola çıkmış bir partiyiz. Başkalarıyla kıyasa bile vakit harcamayın bu yüzden. He şunu da belirtelim. Bu ziyaretleri seçim sathına girdikten sonrada yapmayı bilenler olabilir ama biz dinlediğimiz sıkıntıları sanki hiç seçim olmayacakmış gibi toplayıp Büyük Millet Meclisinde soru önergesi olarak vekillerimize sunduruyoruz. He bu ziyaretleride yaparken yüzümüz tutmadığı için önümüze başkalarını falanda katmıyoruz. 2 yıl önce

Esnaf

Sanayiye gelip şimdiden esnaf ayrımı yapan bir oluşum iki gün sonra niyetlere geldiklerinde de ayrım yaparlar diye düşünüyor ben esnaf olarak 2 yıl önce
DİĞER HABERLER
Gerze Belediyesi, sosyal medya hesaplarını yorumlara açtı

Gerze Belediyesi, sosyal medya hesaplarını yorumlara açtı

09-05-2024 - Siyaset

CHP Gerze İlçe Danışma Kurulu Toplantısı yapıldı

CHP Gerze İlçe Danışma Kurulu Toplantısı yapıldı

01-05-2024 - Siyaset