İYİ Parti’nin Adayı “Koca Reis”

İYİ Parti’nin Gerze Belediye Başkan Adayı “Koca Reis” oldu

Siyaset - 31-12-2018 17:32 390 kez okundu.

İYİ Parti’nin Adayı “Koca Reis”

İyi Parti Gerze İlçe Başkanı İbrahim Arat, 31 Mart Yerel Seçimlerinde Belediye Başkan Adayı olarak eski ilçe başkanı Cemal Yıldız ile seçimlere gireceklerini açıkladı.

Yaklaşan 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimlerinde belediye başkan adayı olarak Cemal Yıldız ile yola çıktıklarını söyleyen Arat, İYİ Parti Gerze Teşkilatı olarak seçimlere tüm dinamikleriyle hazır olduklarını belirtti. Gerze’de İYİ Parti Rüzgarı estireceklerini söyleyen Arat, “Millete hizmet yolunda elimizi taşın altına koyduk. Var gücümüzle bu yolda mücadele vereceğiz. İl ve İlçe Teşkilatları olarak Genel Başkanımız Meral Akşener’in talimatları doğrultusunda teşkilat üyelerimizle birlikte sahada olacağız. Gerze için inşallah 1 Nisan sabahında her şey İYİ olacak” dedi.

Başkanlık için bende varım diyen “Koca Reis” Cemal Yıldız, Gerze’ye hizmet etmek için bu yolda gereken tüm gayreti göstereceğini ifade ederek; “Gerze’nin hak ettiği hizmeti alabilmesi için İYİ Parti ile tanışması gerekiyor. 31 Mart 2019 seçimlerinde bu görevi halkımızın bize vereceğini düşünüyoruz. Tüm kadrolarımız ve teşkilat üyelerimizle bu göreve hazırız. Gerze’yi turizmde, ekonomide, kültürde ve sanatta hak ettiği yere ulaştırabilme gücümüz mevcut. Gençlerimizin sorunlarını çözebilecek, iş imkanları oluşturabilecek plan ve projelerimiz hazırda beklemede. Tek gereken halkımızın bize yetki vermesi. ‘Gerze’miz İYİ Olacak’ sloganıyla bu yola çıktık. Bundan sonraki süreçte de ideolojik yaklaşım içinde olmadan her kesime hizmet verme garantisiyle yolumuza Gerze için devam edeceğiz” dedi.

Cemal Yıldız (Koca Reis) Kimdir?
Uzun yıllardır siyasette aktif rol alan Yıldız, 2000 yılından itibaren Gerze’de ikamet ediyor. Rize doğumlu olan ve ilçemizde ticaretle uğraşan Yıldız, aynı zamanda müteahhitlikte yapıyor. Yıldız Pastaneleri sahibi olan Yıldız, daha önce MHP Gerze İlçe Başkanlığı ardından İYİ Parti Kurucu İlçe Başkanlığı yaptı.

Ercan ÖZCAN / Gerzeninsesi

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
AK Kadınlar veteriner hekimleri ziyaret etti

AK Kadınlar veteriner hekimleri ziyaret etti

29-04-2024 - Siyaset

Hemşehrimiz Çağlayan, Başkan Vekili oldu

Hemşehrimiz Çağlayan, Başkan Vekili oldu

29-04-2024 - Siyaset