Kar Yağışı Sonrasında 8 Köy Yolu Ulaşıma Kapandı

Yoğun Kar Yağışı Sonrasında Kapanan Köy Yolları Açılıyor

Güncel - 18-03-2022 10:05 228 kez okundu.

Kar Yağışı Sonrasında 8 Köy Yolu Ulaşıma Kapandı

İlçemizde akşam saat 20:00 gibi başlayan kar yağışı sonrasında Gerze’ de 8 köy yoluna ulaşım sağlanamadığı kaydedildi

Gerze'ye bağlı 8 Köy yolunun, Dikmen ilçesinde ise 28 Köy yolunun kapalı olduğu öğrenildi.

Sinop İl Özel İdaresi tarafından, kar yağışı nedeniyle Gerze’ de Hacıselli, Yenikent, Akgüney, Yamacık, Pirahmet, Hıdırlı, Acısu, Sazak olmak üzere sekiz köy kar yağışı nedeniyle ulaşıma kapalı olduğu açıklandı.

Kar yağışının başlamasından itibaren yapılan çalışmalarda köy yollarının büyük bir çoğunluğu tekrar ulaşıma açıldığı kaydedilirken, Yoğun kar yağışı nedeniyle Gerze'de 8 köy, Ayancık’ ta 71 köy, Erfelek’te 33, Türkeli’de 33 köy, Dikmen'de 28 köy, yolunun kapalı olduğu İl Özel İdaresi tarafından açıklandı.

Ekipler kapalı yolları açmak için Gerze’de     : 2 Greyder, 2 Beko-Loder-1 Loder-1 Pikap-11 Personel ve Orman İşletme teşkilatına ait 1 Greyder-1 Pikapla çalışmalarını sürdürdüğü belirtildi.

Neler Söylendi?

8 Köy Mü?

Hıdırlı köyü kapalıyken, aynı rakımda olan Tokuşlar, Boyalıca köyü açık demek ki? Ya da yüksek rakımdaki Tokuşlar, Boyalıca açıkken ondan daha alçakta olan Acısu, Sazak yollarının kapalı olması coğrafi olarak deniz etkisi karın yağdığının göstergesi midir? O zaman hıdırlı köyü denizin kıyısında mıdır? Editörden : Arkadaşlar bu bilgi bize özel idareden geliyor. Yani onlar ne demişse biz harfiyen onu yazdık hangi köy yolu kapalıdır veya açıktır onların bilgisi özel idareden bildirilmektedir. 2 yıl önce

bülent eryılmaz

İmamoğlu yine mi balık yemeğe gitmiş. Akıllanmıyor şu İmamoğlu da. Hem de yakın köyler yahu. Bu çağda, bu kadar (güya) kaliteli yollar yapılmışken. Yol açmaya yönelik iş makineleri bol miktarda varken. Görüyor musunuz? Şu İmamoğlu'nun yaptığını. 2 yıl önce
DİĞER HABERLER
İlkbaharın gelmesiyle fide satışları başladı

İlkbaharın gelmesiyle fide satışları başladı

03-05-2024 - Güncel

Mayıs ayı Meclis Toplantısı yapıldı

Mayıs ayı Meclis Toplantısı yapıldı

02-05-2024 - Güncel