Kâğıda değil duvara yazıyorlar

Duvarlar sevgi, aşk sözleri ve şiirler ile dolup taşıyor

Güncel - 25-01-2023 11:10 1128 kez okundu.

Kâğıda değil duvara yazıyorlar

İlçemiz sahillerinde duvarlarda görmeye alışkın olduğumuz duvar yazıları artık evlerin ve iş yerlerinin duvarlarını hatta levhaları da işgal etmeye başladı.

Liman içi, deniz feneri çevresindeki duvarlarda görmeye alışkın olduğumuz duvar yazılarının üzeri yetkililer tarafından sürekli olarak boyanıp kapatılmaya çalışılsa da derdini duvara dökmek isteyen vatandaşlar ne yazık ki kendilerini bu alışkanlıklarından geri alamıyor.

Renkli sprey boyalar ile duvarlara hatta hızlarını alamayıp yerlere de içini döken vatandaşların yazdığı yazılar yetkililer tarafından boyanıp kapatılsa da vatandaşlar bu alışkanlıklarından vazgeçemiyor ve boyanan yerlere yeniden içlerini dökmeye koşuyor.

Bazı vatandaşlar bu yazıları hoş görüp tebessümle karşılasa da bazı vatandaşlar bunun çevre ve görüntü kirliliğine neden olduğunu, yazıları yazanların tespit edilip gerekli işlemlerin yapılması gerektiğini belirttiler.

Gerze’ nin Sesi gazetesi olarak objektiflerimize yansıyan duvar yazılarını sizlere sunuyoruz.

Neler Söylendi?

cems

Özgürlük her istediğini yapma hakkı vermiyor insana . Bu konuda eğitim almalı millete ''eğitilmelisiniz'' diye yorum yapanlar . 1 yıl önce

Gerzeli

Geçen gün, Çarşı-Avmde 13-14 yaşında 2 çocuk sprey alıyorlardı. Kendi aralarında nereye yazı yazacaklarını konuşuyorlardı. Yanılmıyorsam 18 ocak günü, saat 4 civarıydı.. Bence gençler arasında bir moda gibi bir şey olmuş yazı yazmak. 1 yıl önce

**Mely*

Eğitilmelisiniz... 1 yıl önce

Turgut Ankaralı

Evcil hayvan eğitiminde üç kural vardırr Eğit Ödüllendir Cezalandır sizce ne eksik... 1 yıl önce
DİĞER HABERLER
Gerze Spor Kulübünden açıklama

Gerze Spor Kulübünden açıklama

04-05-2024 - Güncel

Gerze’ de Koruyucu Aile Tanıtım Toplantısı yapıldı

Gerze’ de Koruyucu Aile Tanıtım Toplantısı yapıldı

04-05-2024 - Güncel