Kıbrıs Gazisine Son Görev

Kıbrıs Gazisi Musa Sarı Son Yolculuğuna Uğurlandı

Güncel - 08-12-2015 12:09 118 kez okundu.

Kıbrıs Gazisine Son Görev

Geçtiğimiz gün vefat eden 1953 doğumlu Kıbrıs Gazisi Musa Sarı İlimiz Gerze İlçesi Çırnık köyünde düzenlenen askeri törenin ardından Çırnık Köyü mezarlığına defnedildi.

Düzenlenen törene Vali Yardımcısı Ekrem Yaman, İl Jandarma Ve Garnizon Komutan Yardımcısı J. Alb. Temel Çetinkaya, Gerze Kaymakamı Bülent Bayraktar, Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, Aile Ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Melih Keleş, Şehit Ve Gazi Aileleri Yardımlaşma Derneği Başkanı Mehmet Özgen, İlçe Protokolü, Askeri Erkan, Gazi Yakınları Ve Köy Halkı Katıldı.

Gerzeli Kıbrıs Gazimiz Musa Sarı, yapılan tören ve kılınan cenaze namazının ardından Çırnık köyünde ki aile mezarlığına defnedildi.

 

 

Neler Söylendi?

Şaban KARS

Allah Rahmet eylesin,mekanı cennet olsun 8 yıl önce

ümit dereli

Gerzeli Kıbrıs Gazimiz çırnık köyümüzde Musa Sarı nın cenaze merasimi için düzenlenen törene Vali Yardımcısımız Ekrem Yaman, İl Jandarma Ve Garnizon Komutan Yardımcımız J. Alb. Temel Çetinkaya, Gerze Kaymakamımız Bülent Bayraktar, İlçe jandarma komutanlarımıza, Gerze Belediye Başkanımız Osman Belovacıklı gene Gerze belediyesi başkan yardımcımız Ahmet Aydın, Aile Ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Melih Keleş, Şehit Ve Gazi Aileleri Yardımlaşma Derneği Başkanı Mehmet Özgen, İlçe Protokolü, Askeri Erkan a her birine sonsuz teşekkür ediyorum devletimizin ve kurumlarımızın bu denli özverisi ilgisi vatandaşına gazisine sahip çıkması beni vatandaş olarak gururlandırdı tekrardan teşekkürlerimi sunarım 8 yıl önce
DİĞER HABERLER
ÇİFTÇİLERE SEBZE FİDESİ DESTEĞİ SAĞLANDI

ÇİFTÇİLERE SEBZE FİDESİ DESTEĞİ SAĞLANDI

26-04-2024 - Güncel

Gerze Orman İşletme Müdürlüğü 2’ ncilik kupasını kaldırdı

Gerze Orman İşletme Müdürlüğü 2’ ncilik kupasını kaldırdı

26-04-2024 - Güncel