'Kılıçdaroğlu Gönüllüleri' Gerze Sokaklarında

Kılıçdaroğlu Gönüllüleri Gerze' de saha çalışmalarına start verdi

Siyaset - 16-04-2023 14:09 147 kez okundu.

'Kılıçdaroğlu Gönüllüleri' Gerze Sokaklarında

Türkiye'nin dört bir yanında yurttaşlarla bir araya gelerek seçim hazırlıklarını sürdüren Kılıçdaroğlu Gönüllüleri, 14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanı ve milletvekili seçimine yönelik çalışmalarına Gerze' de de başladı.

Millet İttifakı Partileri ile birlikte çalışan bir oluşum olan Kılıçdaroğlu Gönüllüleri Çalışma Grubunun amacı CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakının Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nu Cumhurbaşkanı seçmek için çalışıyor.

HERHANGİ BİR PARTİYE ÜYE OLMAK GEREKMİYOR


İttifak partilerinin işlerini kolaylaştırmak, İl, İlçe Örgütlerine destek olup onların milletvekilleri seçimleri için yapacakları çalışmalarda ellerini rahatlatmak için çalıştıkları kaydedilen  Kılıçdaroğlu Gönüllülerinden biri olmak için  herhangi bir partiye üye olmak gerekmediği gibi herhangi bir partinin üyesi olmanın da gönüllü olmaya engel olmadığı belirtildi.


Kılıçdaroğlu gönüllülerinin çalışmaları Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığının kesinleşmesiyle birlikte   İttifak Partilerinin İl Örgütlerinin ziyaret edilmesi, konuya ilişkin bilgilendirilmeleri ve desteklerinin alınması ile başladığı, daha sonra ilçelerde toplantılar yapılarak İlçe temsilciliklerinin oluşturulduğu öğrenildi.

Dağıtılan broşürlerin içeriklerinin Mutabakat Metninde yer alan çalışma programı ve vaatlere uygun olarak hazırlandığını kaydeden CHP Gerze Gençlik Kolları Başkanı ve Kılıçdaroğlu Gönüllüsü Serdar Dinçer, "Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nu Türkiye Cumhuriyeti 'nin 13. Cumhurbaşkanı olmasını isteyen herkesi Kılıçdaroğlu Gönüllüleri grubumuza katılmaya, katkı vermeye davet ediyoruz" ifadelerinde bulundu.

Neler Söylendi?

Orhan

Ayrıca insanları iktidar değişse bile almakta oldukları yardımların kesilmeyeceğine ikna edin çünkü çalışmadan kazanmaya alışmış olan epey bir seçmenin en korktuğu şey bu.Benimki akıl vermek değil naçizane fikrim.Gerçekten emek veriyorsunuz, inşAllah karşılığını alırsınız, alırız. 1 yıl önce

Orhan

Bu zihniyet hiç mi değişmeyecek.Bakın iktidar partisi üyelerine köy köy,hane hane dolaşıyor, köylüsü kentlisi herkes ile birebir, yüzyüze ilgileniyor.Bunlar hâlâ broşür dağıtıp güya oy topluyorlar.Bir vatandaş , bir seçmen olarak size tavsiyem zaten size oy verecek olanlara broşür dağıtmak, yalandan yere fotoğraflar çektirmek yerine şu şehir merkezinden çıkıp, Osman Başkanın da yaptığı gibi, köyleri, Gerze'nin özellikle dışarıdan gelen vatandaşların yoğun yaşadığı mahalle ve sokak ve hatta haneleri ziyaret etmenizdir.Yoksa bütün emekleriniz boşa gider.Benden söylemesi... 1 yıl önce

Mahalleli

Tebrikler.başarılar. 1 yıl önce

gerzeli

ne bu hırs kardeşim ya bu zamana kadar nerde idin sen gercekten grur verici gercekten gerzeyi ne seviyelere cıkarttın seni can gönülden kutluyorum senin gibi calısan parti yok her gün bir etkinlik her gün bir farklı projeler 1 yıl önce

ADALI

Tebriklerrrr tebriklerrr süpersiniz arkadaslar 1 yıl önce

Cemaleddin

I Q su yüksek birini bulamadilarmi? 1 yıl önce
DİĞER HABERLER
Dalkıran' dan, İmamoğlu’ nu ziyaret...

Dalkıran' dan, İmamoğlu’ nu ziyaret...

27-04-2024 - Siyaset

CHP’ li Baş: “El birliği ile sorunların üstesinden geleceğiz”

CHP’ li Baş: “El birliği ile sorunların üstesinden geleceğiz”

24-04-2024 - Siyaset