Kızılay Gerze Şubesi Başkanını Seçti

Kızılay Gerze Şubesi Yeni Başkanı Sündüz Yuvacı oldu

Güncel - 22-02-2016 15:19 837 kez okundu.

Kızılay Gerze Şubesi Başkanını Seçti
 Kızılay Gerze Şubesi hafta sonu yapılan genel kurul ile başkanını belirledi.


Yapılan genel kurul sonucunda tek aday olan Sündüz Yuvacı Başkan seçilirken, Selami Yiğit, Ahmet Kabaş, Leman Tuna Karasoy ve Uğur Sağır asil üye olarak seçildi.

Yuvacı genel kurulun ardından yaptığı açıklamada '' Üç yıldır arkadaşlarımız ile birlikte hizmet etmeye devam ediyoruz. Daha önce başkanımız Eyüp Tayfun İnal beydi. Kendisinin de uzun süredir önemli hizmetleri  oldu. Yönetime yeni arkadaşlarımız Uğur Sağır ve Leman Tuna Karasoy katıldı. Üç yıldır gıda, kıyafet, eşya gibi yaptığımız yardımlarımıza, hizmetlerimize aynı şekilde devam edeceğiz. Kadın kolları birimimizin yanı sıra gençlik hizmetleri birimimizi kurmak istiyoruz. Faaliyetlerimiz sürüyor inşallah bundan sonra daha iyi olacak'' dedi.

Neler Söylendi?

HÜSEYİN BODUR

yeni başkanimiz bayan sündüz yuvaci kizimizi tebrik ediyorum...yeni yönetim kurulu üyelerinde sündüz hanim başkanimizla uyum içinde huzurlu bir çalişma ortami temenni ediyor, başarilarinizin idame etmesini isityor ve diliyorum..balarilariniz;;;;gerze ve gerze ahlkinin başarisidr...saygilarimla..!!!!!!!!!!!!!! 8 yıl önce
DİĞER HABERLER
ÇİFTÇİLERE SEBZE FİDESİ DESTEĞİ SAĞLANDI

ÇİFTÇİLERE SEBZE FİDESİ DESTEĞİ SAĞLANDI

26-04-2024 - Güncel

Gerze Orman İşletme Müdürlüğü 2’ ncilik kupasını kaldırdı

Gerze Orman İşletme Müdürlüğü 2’ ncilik kupasını kaldırdı

26-04-2024 - Güncel