Köy sakinleri mağdur

Köy yolundaki bozukluk vatandaşları bezdirdi

Güncel - 07-08-2018 16:29 150 kez okundu.

Köy sakinleri mağdur

Bir yıl önce doğalgaz ana hattı için kazılan köy yolu, üzerinden geçen zamana rağmen yapılmayınca köy sakinleri isyan etti.

Köy sakinlerinin anlatımına göre; İlçemiz Abdaloğlu, Türkmeneli ve Belören Köyü ulaşım yollarının kesiştiği bölgede vatandaşlar uzun süredir mağduriyet yaşıyor. Geçtiğimiz yıl doğalgaz ana hat çalışması esnasında bozulan yola uzun zamandır müdahale edilmiyor. Araçlar yolun kullanılmaz durumu nedeni ile sanayiden çıkamıyor.

Özellikle kışları yağışlı ve çetin hava şartlarında vatandaşlar arabaları ile yolu kullanamadıkları için büyük zorluk çekiyor. Köy sakinleri bu durumun bir an önce çözüme kavuşmasını istiyor.

Bir kışı daha bu eziyeti yaşayarak geçirmek istemediklerini söyleyen köy sakinlerinden ve aynı zamanda Gerze Belediyesinde görevli İmam olan Aykut Çakır, “Gerekli mercilere sorunumuzu anlatmamıza rağmen bir sonuç alamadık. Yaz aylarında gelen misafirlerimiz bozuk olan yolda özellikle gece saatlerinde tehlikeli yolculuk yapıyorlar. Araçlarımızı ise her hafta sanayiye getirerek hasar gören yerlerini tamir ettiriyoruz. Sorunumuzun çözümü için yetkililerden çözüm bekliyoruz” dedi.

Neler Söylendi?

Gerzeli

İnsanin bu yola sukredeside geliyor.çırnik camisinin oraya yeni yapilan beton yol hem dar hem yuksek iki araba zor geciyor yanlarda pay olmasina ragmen dar.yolda giderken sanki cukur var gibi araba ses yapiyor 6 yıl önce

Vahdettin ÖZDEMİR

Değerli Gerze ki hemşerilerim ve köy halkı sakinleri bu konuyla alakalı gerek muhtarımız gerek köy sakinlerini bilgilendirme doğrultusunda yardımcı oluyoruz ayrıca yaklaşık 1 ay önce kadar elek altın malzeme serdirerek mağduriyeti en aza indirdik ayrıca 2018 yatırım puroğramına aldırdığımızı beton yol çalışması yapılacağını Tüm hemşerilerimizle ve muhtarımıza ilettik vatandaşlarımızı saygı ile selamlıyorum 6 yıl önce

Çakıcı

Bidaki sene muhtarları değiştirin. Köy halkı 6 yıl önce
DİĞER HABERLER
Kahverengi kokarca ile mücadele sürüyor

Kahverengi kokarca ile mücadele sürüyor

07-05-2024 - Güncel

Gerze’ de orman yangınlarına karşı “Orman Benim” kampanyası

Gerze’ de orman yangınlarına karşı “Orman Benim” kampanyası

07-05-2024 - Güncel