Köy yolları iyileştiriliyor

İlçemize bağlı öncelikli köy grup yollarında asfalt çalışması başladı

Güncel - 20-06-2018 11:10 588 kez okundu.

Köy yolları iyileştiriliyor

Gerze Kaymakamlığı köylere hizmet götürme birliği havaların ısınması ile birlikte köy yollarının iyileştirme asfaltlama çalışmalarına başladı.

Bu kapsamda Gerze Kaymakamı Murat Güven, ilçemize bağlı öncelikle grup yollarında çalışmaların sürdürüldüğünü belirterek bu yıl ilçemize KÖYDES'e gelen ödenek ile tahmini 25 km asfalt, ortalama 15 km beton malzeme döşeneceğini söyledi.

Konuyla ilgili bilgisine başvurduğumuz Kaymakam Murat Güven, 2018 takviminde 42 köyümüzde kullanılmak üzere menfez alımı ihalesi yapıldığını, yine aynı şekilde ilçemiz köy yollarının standartlarının yükseltilmesi amacı ile toplam 8000 metreküp elek altı malzeme alımı ve stok noktalarına nakli ihalesi yapıldığını, 12 Haziran 2018 tarihinde sözleşmeye bağlanarak işe başlanıldığını belirtti.

İller bankası destekli devam eden Yakadibi Köy yolu asfalt çalışmalarında malzeme nakli ve serme sıkıştırma çalışmalarının da başladığını söyleyen Güven, yine ilçemiz köy yollarında kullanılmak üzere boru menfez alımı ihalesinin 08 Haziran 2018 tarihinde yapıldığını, boruların nakil işlemleri tamamlandıktan sonra köy yollarına döşenmeye başlanacağını aktardı.

Neler Söylendi?

Yenikentli

Yenikent köyleri de bı aklınıza gelse 6 yıl önce

Salih kaymakcı

Kuzsökü köyü sevincer mahallesine bir el atın 6 yıl önce

cemaleddin

Abdaloglundan Gürsökü-sazak yolu taa 1970 yillarinda tilkilik üzerinden Tangal ve ordan heyelan olamayan bölgeden yapilacakti. Acisu nun alt kisimdan gecirilse o Acisu yamaci ortadan kalkar diye düsünüyorum. Dolgu ve SIKISTIRILMA yapilmadan sadece birki santim asfalt ancak iki -üc senelik kis mevsimne dayanikli olur. Yapacaksaniz Adam gibi yol yapin.Uzun vadeli ve kalici olsun.Usandik yap-bozdan. 6 yıl önce

Riza gün

Kolay gelsinİnşAllah mahmuttırı köyünün yollarını asfaltlanr 6 yıl önce

Sercan sucu

Abdaloğlu Acısu koyu grup yolunda Göcukler var yetkililere duyurulur 6 yıl önce

adsiz

Su bizim yaykil kumandar mah.yaykil mahmuttiri cirnik baglanti yoluda yapilir insaAllah artik.Artik basinda fayda etmiyor.Yol delik patates kuvasi. 6 yıl önce

Ali

Yaykil köyü demircioğlu mahallesi hangi ülkelerin merAk ediyorum buraya niye hizmet yapılmıyor 6 yıl önce
DİĞER HABERLER
ÇİFTÇİLERE SEBZE FİDESİ DESTEĞİ SAĞLANDI

ÇİFTÇİLERE SEBZE FİDESİ DESTEĞİ SAĞLANDI

26-04-2024 - Güncel

Gerze Orman İşletme Müdürlüğü 2’ ncilik kupasını kaldırdı

Gerze Orman İşletme Müdürlüğü 2’ ncilik kupasını kaldırdı

26-04-2024 - Güncel