Kurt, “Derdiniz, Derdimizdir”

Ak Parti İlçe Başkanı Cumhur Kurt, teşkilat mensupları ile birlikte köy köy gezerek vatandaşların sorunlarını dinliyor, çözüm üretmeye çalışıyor

Siyaset - 03-02-2021 13:34 77 kez okundu.

Kurt, “Derdiniz, Derdimizdir”

Başkan Kurt, “partimize hizmet eden tüm teşkilat üyelerimiz ile birlikte köy köy gezerek köylü vatandaşların dertlerini dinliyoruz, elimizden geldiğinde destek olup çözüm üretmeye çalışıyoruz.

Geçen hafta, Hacıselli, Yenikent ve Akkıraç köylerimizi ziyaret ettik, muhtarlarımızla görüştük. Dün akşam da Hızarçayı ve Çakallı köylerini ziyaret ettik, yöre halkını dinledik, muhtarlarımızla istişarelerde bulunduk.

Bugünde Yamacık köyümüzdeyiz. Köyde yapılan çalışmaları inceledik, köylümüzün dertlerini dinledik, çözüm üretme noktasında kafa kafaya verip istişarelerde bulunduk.

Köy ziyaretlerimiz durmaksızın devam edecek. Tek işimiz sizlere daha iyi hizmet verebilmek; derdiniz derdimizdir. Bu yolda yanımda olan herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Kurt’a köy ziyaretlerinde, Belediye Başkanı Cevat Şensoy, İl Genel Meclis Üyesi Ahmet Burma, Belediye Meclis Üyesi Ümit Akça, Gerze Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Cüneyt Altunel ve Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Sağır eşlik etti.

Neler Söylendi?

......

Yakında seçim var galiba 3 yıl önce

Biz de Bekleriz!

Sayın başkan ve diğer yetkililer sizleri Tokuşlar köyüne de bekleriz. Köyümüze çıkan yol grup yolu olmasına rağmen hala asfalt değil. Tokuşlar- Boyalıca köyü ayrıca Soğuksu bağlantısının da asfalt yapılmasını rica ediyoruz. 3 yıl önce

Gürhan Tanga

Köy köy gezip ( her parti için geçerli) kıt kanaat geçinen insanlara yük olmayın . İktidarsınız her sorun biliniyor hemen halledin... 3 yıl önce

Serhat

Köy köy geziyorlarmış.Dostlar çarşıda görsün misali.İcraat yok. 3 yıl önce
DİĞER HABERLER
CHP Gerze İlçe Danışma Kurulu Toplantısı yapıldı

CHP Gerze İlçe Danışma Kurulu Toplantısı yapıldı

01-05-2024 - Siyaset

AK Kadınlar veteriner hekimleri ziyaret etti

AK Kadınlar veteriner hekimleri ziyaret etti

29-04-2024 - Siyaset