Makine ve teçhizat ile teknik personellerini geri çekti

Gerze’ye içme suyu sağlayacak isale hattında çalışmalar durdu

Güncel - 25-10-2018 10:04 1418 kez okundu.

Makine ve teçhizat ile teknik personellerini geri çekti

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan Batı Karadeniz Gelişim Projesi (BAKGEP) kapsamında yapımına başlanan ve Gerze’ye içme suyu sağlayacak isale hattında çalışmaların  durdurulduğu öğrenildi.

Karasu Çayı üzerindeki Erfelek Barajından yaklaşık 33 Kilometre isale hattı ile Gerze’ye taşınarak kullanıma sunulması planlanan içme suyu hattının yapımını üstlenen müteahhit firma teminatını yakarak ülkemizde ki ekonomik dalgalanmalar nedeniyle artan giderler ve yükselen döviz kurunu sebep gösterilerek iş bıraktığı belirtiliyor.

Eski Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Sinop ziyareti esnasında Gerze’ye bağlı 15 köyün ve ilçe merkezinin 2037 yılına kadar ki içme suyu ihtiyacını çözüme kavuşturacakları bilgisini paylamış ve yılda 2,5 milyon metreküp temiz suyu vatandaşların hizmetine sunacaklarını ifade etmişti.

Yüklenici firma makine ve teçhizat ile teknik personellerini geri çekerek iş bıraktığını duyurması ardından büyük bölümü tamamlanan isale hattıyla ilgili şimdi gözler yetkililere çevrildi.

Neler Söylendi?

Osi

Bunun faturasınıda devlete keserler şimdi ak parti durdurdu diye 6 yıl önce

HÜSEYİN BODUR..

BU İŞ SU İŞİ SUUUUUUUUUUUU..YANİ HALKIN DİREK SAĞLIĞINI İLGİLENDİREN BİR KONU..ASLA DURMAMALIDIR..TASARRUF EDİLELECEKSE BAŞKA NAFİLE İŞLERDEN YAPILMALIDIR...SUZUZ İNSAN SAĞLIKLI OLABİLİRMİ,TEMİZ SU İÇMEDEN VATANDAŞ YAŞAYABİLİRMİ..BUNUN ŞAKASI BİLE OLMAZ ..DEDİMYA U ,,,,SU İŞİ SUUUUUUUUU...BİR DAKİKA BİLE DURMMAMALIDIR BU YATIRIMLA İLGİLİ İŞ..ŞAKA GİBİ BİR ŞEY BU..!!!!! 6 yıl önce

Yakup

Biz suyu Osman başkan getiriyor biliyorduk.devletmi yapıyormuş. 6 yıl önce
DİĞER HABERLER
Gerze' de şimdi 'Cincile' zamanı

Gerze' de şimdi 'Cincile' zamanı

29-04-2024 - Güncel

ÇİFTÇİLERE SEBZE FİDESİ DESTEĞİ SAĞLANDI

ÇİFTÇİLERE SEBZE FİDESİ DESTEĞİ SAĞLANDI

26-04-2024 - Güncel