Meslektaşımıza Yapılan Saldırıyı Kınıyoruz

Sinop’ta ihlas haber ajansı (İHA) muhabiri olarak görev yapan Deniz Özen Saldırıya Uğradı

Güncel - 15-07-2015 17:01 72 kez okundu.

Meslektaşımıza Yapılan Saldırıyı Kınıyoruz
 Sinop’ta ihlas haber ajansı (İHA) muhabiri olarak görev yapan Deniz Özen, Sinop belediyesi zabıta ekibinin bir elamanı tarafından fiili saldırıya uğradı.

Aynı zamanda kendine ait bir haber sitesi de bulunan Deniz Özen, bu haber sitesinde son günlerde sık sık Sinop Belediyesi ve CHP'li Başkan Baki Ergül aleyhinde haberler yapıyordu. Az önce yaşanan olayda ismi henüz belirlenemeyen zabıta tarafından saldırıya uğrayan gazeteci Özen, Karakola giderek zabıta görevlisinden davacı olduğunu belirtti.

Kaynak: Halksesi

Gerzeninsesi gazetesi olarak yapılan bu menfur saldırıyı kınıyor, meslektaşımıza geçmiş olsun  dileklerimizi sunuyoruz. 

Neler Söylendi?

HÜSEYİN BODUR

sinop gaztec,ler cemiyetinin eski bir üyesi,ve muhabiri olarak böyle bir saldırıyı şidedetle kınıyorum..etikde bulmuyorum....o zman güçü, güçü yetene vursun,kırsın,dövsün ve sövsün ...ohhhhhh be ne iyi bir dünya böyle..haksızlığa uğradıüını iddia eden biri,mağdur olan biri varsa gaztedeki haber için;;;hayır bu böyle olmadı,şöyle oldu gibi basın açıklaması yapar veya bir diğer haber sitesine işin gerekçelerini yazılmasını sağlar,veya en iyisi;;;tekzip eder..basının içinde art niyetli,kalemini satmış,kiraya vermişler yokmudur ..? ben var olduğuna inanan eski bir muhabirin...rahmetli ayhan tekinoğlu bizim cemiyet başkanımızdı..biz onun ve ondan sonraki dönemlerde hiç böyle nahoş bir olaya tanıklık etmedikde, yaşamadıkda..bunu eski gazteciler bilirler...bende ;;i.b.b de zabıatayım şu an ama ne olursk olalım kimsyi dövmeye ne hakkımz var,ned ehaddimiz..bizim kalemimiz ,yüreğimiz konuşmalı,çünkü bizler;belediye başkanlarının toplumdaki ayanalırıyızda ondan..geçmiş olsundiyorum..saygıl 7 yıl önce
DİĞER HABERLER
ÇİFTÇİLERE SEBZE FİDESİ DESTEĞİ SAĞLANDI

ÇİFTÇİLERE SEBZE FİDESİ DESTEĞİ SAĞLANDI

26-04-2024 - Güncel

Gerze Orman İşletme Müdürlüğü 2’ ncilik kupasını kaldırdı

Gerze Orman İşletme Müdürlüğü 2’ ncilik kupasını kaldırdı

26-04-2024 - Güncel