O Bir Tecrübe Abidesiydi

Yedaş Gerze İşletme Şefi Cemil Bekar 32 Yıl Hizmet Verdiği Kurumundan Ayrılıyor

Güncel - 25-08-2016 14:50 2018 kez okundu.

O Bir Tecrübe Abidesiydi

32 yıldır ilçemizde ve Dikmen'de önemli çalışmalar yürüterek başarılı projelere imza atan, Yedaş Gerze İşletme Şefi Cemil Bekar çalışma hayatına son noktayı koyuyor.

Türkiye Elektrik Kurumu (TEK), Tedaş ve Yedaş'ta uzun yıllar  başarılı projelerle imza atan, sıcak ve samimi davranışlarıyla, ilçe sakinlerinin gönlünde taht kuran YEDAŞ Gerze işletme şefi Cemil Bekar ay sonunda 32 yıl bilfiil hizmet verdiği kuruma veda ediyor.

Görevde olduğu süre boyunca 26 yılını devlette , 6 yılını ise özelleşme yapılması nedeniyle Çalık grubunda geçiren Bekar'ın, ilçe merkezinde enerji nakil hatlarının yer altına alınması projesinde imzası bulunuyor.

Bekar çalışma hayatı boyunca keşke dediği bir işlemin olmadığını kaydetti.  32 yıl görev yapan  İşletme Şefi Bekar’ın bu süre zarfında ilçemizde  elektrik kablolarının yer altına alınmasında rolü büyüktür .

Ayrıca Bekar’ın  bugün %70'i tamamlanan projenin yanı sıra kırsal kesimde de alçak gerilim hatları, trafolar ve enerji nakil hatları olmak üzere  %50'si tamamlanan yatırımların gerçekleşmesinde büyük katkısı bulunmaktadır.

İşletme Şefi Bekar : ’’  Gerze enerji anlamında emin ellerde, teknik ve idari kadro olmak üzere başarılı bir ekip arkada bırakarak Gerze'den ayrılıyorum gözüm arkada değil. Görev sürem boyunca beni yalnız bırakmayan ve desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen başta İl Koordinatörüm Murat Kılıç bey olmak üzere tüm dostlarıma ve Gerze sakinlerine teşekkür ediyorum '' dedi.

Bizlerde GerzeninSesi Gazetesi olarak saygı değer şefimiz Cemil Bekar beye bundan sonraki emeklilik hayatında sağlıklı ve huzurlu bir yaşam dileriz.

Neler Söylendi?

Ramazan Osma

Cemil Şefim samimi , sıcak ve dürüst kimliğinizle her zaman hatırlanacaksınız. Emeklilik sonraki yaşantınızda sağlık, huzur ve esenlikler diliyorum. Gerze deki dostlarınız kalben sizinle. 8 yıl önce

HÜSEYİN BODUR

bazıları gök kubbede hoş bir seda bırakarak gider yani ,;namıyla anılır,iyiliğiyle,efendiliğiyle,dürüstlüğüyle,devletine ve milletine olan ahdevefasıyla anılır...cemil bey;;;;geçektende gerzemiz ve köylerinde emeği çok olan birisidir....yeni yaşamında ;;sağlık, huzur,refah ve bereket dolu bir yaşam diliyorum...!!!!!!seni her zman sevdik güzel adam, güzel ,kibar ve ağır başlı müdür....şansın bol olsun,herşey gönlünce olsun inşallah..saygılarımla...!! 8 yıl önce

Hasan sen

Gerze de olduğumuz sürece bizlere hep yardımcı olmuştur. Yolun açık olsun cemil bey. Allah yrd.olsun inşallah. 8 yıl önce

HÜSEYİN BODUR

cemil beyi çok önceki yilalrdan beri tanirim..onu daha iyi firsatini anavatan partisisn iktidar olduğu yillarda buldum..işini bilen,işinin ve hizmetin idrakina vakif,yüzü gülenve sevecen birisidir...hiç bir zaman elinden gelebilecek bir iş için kimseye hayir demeyen ve köylerin elektirkle tanişmasinda çok büyük gayret ve emeği olan liyakat sahibi bir yönetiçimzidir..yeni hayatinda;;sağlik, huzur ve berekwetlerle bezenmiş seviyorum dedikleri kişilerle birlikte güzel bir ömür diliyorum...!!!!!!!!!!!!!!! 8 yıl önce

Bayram DEMİRCİ

Ömrünün ikinci baharında Rabbim seni sevdiklerine hep mutlu kılsın. 8 yıl önce
DİĞER HABERLER
Gerze Spor Kulübünden açıklama

Gerze Spor Kulübünden açıklama

04-05-2024 - Güncel

Gerze’ de Koruyucu Aile Tanıtım Toplantısı yapıldı

Gerze’ de Koruyucu Aile Tanıtım Toplantısı yapıldı

04-05-2024 - Güncel