Sakin Şehir Gerze Ulusal Basının Takibinde

Doğal güzelliği ile dikkat çeken ilçemiz ulusal basına haber oldu

Güncel - 03-07-2018 10:11 342 kez okundu.

Sakin Şehir Gerze Ulusal Basının Takibinde

Ulusal basının önemli mecralarından olan NTV, geçtiğimiz günlerde Gerze'nin doğal güzelliği ile oldukça yoğun ilgi gördüğünü yazdı. NTV, Gerze'nin yaz aylarında ziyaretçi yoğunluğu yaşadığını belirtti.

Geçtiğimiz yıl Türkiye'nin 14'üncü sakin şehri ilan edilerek "Citta Slow" ağına giren Gerze'nin 400 yatak kapasiteli konaklama tesislerinin yüzde 70'inin dolu olduğu da NTV'nin haberi arasında yer alıyor.

Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, NTV'de yer alan açıklamasında, "Sakin şehir" unvanına sahip olmalarının kendilerine birtakım avantajlar sağladığına işaret eden Belovacıklı, "Tarihimiz, kültürümüz, el sanatlarımızı koruyarak gelecek nesillere aktarıyoruz. Zaten çok temiz deniz ve doğaya sahibiz. Ziyaretçiler artık deniz, kum kadar doğa ve tarih turizmine de önem veriyor. O açıdan sakin şehir unvanı bize ek değer katıyor. Gerze'nin geleceği turizme yatıyor" dedi.

NTV'de ki haber için tıkla

Neler Söylendi?

Cihan Ekici

Senede 200 konut üretim yapan ilçe sakin şehir nasıl olur izah edilir gibi değil. Sahil şehir deseniz anlanacak. Milleti ilkokul öğrencisini ikna eder gibi basit fikir ve projeler Olsa olsa Emekli öğretmen Başkan icratı çok normal. Gerze sahilde güzel konumda bi kasabamız karadeniz li pratik zekası ve teorik proje birliği sağlayacak Başkan ve ekibe ihtiyacı var bu fikir seçmen, toplum ve Gerze yararına olacaktır. Zaman rehavet ve oyalama zamanı değil kalın sağlıcakla . 6 yıl önce

dost

esnaf kaldırımlardan sonra yollarıda işgal etmiş başkan bey birde buna el atsan 6 yıl önce

Gerrzee

Citta Slow da yol kenarları kaldırım kenarları hep çöp.Görünen merkezi yerler temizleniyor gerisine dokunulmuyor.Çıkıpta kimse bu sorunu dile getirmiyor. 6 yıl önce
DİĞER HABERLER
Mayıs ayı Meclis Toplantısı yapıldı

Mayıs ayı Meclis Toplantısı yapıldı

02-05-2024 - Güncel

RUS MİSAFİRLER İLÇEMİZİ TERCİH ETTİ

RUS MİSAFİRLER İLÇEMİZİ TERCİH ETTİ

02-05-2024 - Güncel