SAMSUN CADDESİNDE ASFALTLAMA ÇALIŞMASI YAPILIYOR

İlçemiz Samsun Caddesinde doğalgaz ve elektrik hatlarının yer altına alınması nedeniyle bozulan yol Gerze Belediye tarafından asfaltlanıyor

Güncel - 05-07-2023 18:40 389 kez okundu.

SAMSUN CADDESİNDE ASFALTLAMA ÇALIŞMASI YAPILIYOR

İlçemizde doğalgaz ve elektrik hatlarının yer altına alınması çalışmalarında bozulan yollar asfaltlanıyor. Bu kapsamda ilçemiz Samsun Caddesinde de asfaltlama çalışmalarına başlandı. Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy, asfaltlanan yolda incelemelerde bulunurken çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Başkan Şensoy, doğalgaz ve elektrik tellerinin yer altına alınması sebebiyle oluşan bozulmaların düzeltilmesi amacıyla asfaltlama çalışmalarının başlatıldığını belirtirken hemşehrilerinin gösterdiği sabır ve anlayış için teşekkürlerini iletti.

Şensoy, "Samsun Bafra Caddesi, benzinlik önüne doğru yapılan doğalgaz ve elektrik tellerinin yer altına alınması nedeniyle bozulan yolumuzu yeniden düzenliyoruz.

Yol düzenleme çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte Gerze ilçesi daha estetik bir görünüme kavuşacak. Gerze Belediyesi olarak, ilçemizin altyapı ve ulaşım sorunlarını çözmek adına çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz " dedi.

Neler Söylendi?

sancaktar

bırak ın artık bu işi.maaff ettiniz güzelim ilçeyi.her taraf berbat.daha bu sabah sanayii sitesi yolu üzerinde 1 yıldır asfatlanmayan her defasında çakıl taşlarıyla doldurulan ana yol yagmur nedeniyle yere serılen cakıl tasları gene yok olmuş bizim şalıskan belediyemiz de gene çakıl tasları ıle asfalt tıkıyor.harcanan emeğe paraya yazık 10 ay önce

...

unut artık öyle biri yok. 10 ay önce

575757

Hastaneye giden yol ne zaman asfaltlanacak acaba? 10 ay önce
DİĞER HABERLER
Genç işletmeciden, örnek davranış

Genç işletmeciden, örnek davranış

08-05-2024 - Güncel

Kahverengi kokarca ile mücadele sürüyor

Kahverengi kokarca ile mücadele sürüyor

07-05-2024 - Güncel