Şanlan: “Dünde insanlarımızın yanındaydık bugünde yanlarındayız”

İYİ Parti Sinop Milletvekili Aday Adayı Yılmaz Şanlan, Gerze Küçük Sanayi esnafını ziyaret etti

Siyaset - 05-04-2023 16:09 223 kez okundu.

Şanlan: “Dünde insanlarımızın yanındaydık bugünde yanlarındayız”

14 Mayıs 2023 Pazar günü yapılacak 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi Sinop İYİ Parti Milletvekili aday adayı Yılmaz Şanlan saha çalışmaları kapsamında çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Seçim çalışmalarına hızlı başlayan, Sinop merkez ve ilçelerindeki vatandaşlarla sık sık bir araya gelen İYİ Parti Sinop Milletvekili Aday Adayı Şanlan,  bugün Gerze’ de sanayi esnafıyla buluştu.

Dükkanları tek tek ziyaret eden Şanlan, esnaflarla sohbet etti, sorunları ve taleplerini dinleyerek notlar aldı.

‘Bizler bu memleketin çocuklarıyız’ diyen Şanlan, “tepeden inme karşınıza çıkmadık ve hiçbir şahsi menfaat gütmedik. Dünde bu sokaklardaydık, bugünde. Dünde insanlarımızın yanındaydık, bugünde. Şimdide teveccühlerinizle meclisteki sesiniz olmaya talip olduk” diye konuştu.

İYİ Parti Sinop Milletvekili Aday Adayı Yılmaz Şanlan’ a Gerze ziyaretinde, İl Başkanı Serpil Ünlütürk, Gerze ilçe Başkanı Yavuz Yiğit ve teşkilat üyeleri eşlik etti.

Neler Söylendi?

buraliyiz

Ne hikmetse diger partilerin adayligina cikanlarin hicbirini bu zamana kadar piyasada goremedik biz. Secim zamani herkes kirk yildir kapimizdan ayrilmamis gibi suratimiza guluyorlar. Bide malum dikmenli piyasadaydi ama oda kendine yontmak icin bence. Biz gorduk zamaninfa dikmende sel zamaninda velediye baskanmligi yaptigi zamanida. Parayla pislik silinmez. Kimsenin hafizasida dalga gecilecek sanilmasin. Zaman gelince bugun para pula bakarak baskanim secenler cevabida verir elbet. Gazetedede masalah hep buna calisiyor ama parayi veren dudugu calmasingerzeyi sinobu bu vatandasi dusunen onlar icin calisan sanlan gibilerin haberleri yapilsin. 1 yıl önce

Zafer

Yılmaz Şanlan Sinop İYİ olsun diye koşturuyor. Her zaman yanındayız. Sinop'u İYİ ve güzel günler bekliyor. 1 yıl önce

Mustafa kunduz

Sayın yılmaz şanlan hoş geldiniz sefalar getirdiniz 1 yıl önce

Levent YİĞİT

Gerze İYİ olacak Türkiye İYİ olacak ???? 1 yıl önce

Gerzeli

Adam dogru demis valla. Sanayiye kacinci gelisi. Gecenlerdede vekille pwzar yerinde gormustum. Ama cebine para koyup sokaklardayim diyenkeride biliyoruz biz. imkan verilse dukkanlarimizi elimizden alir dikmenden imtihanliyiz akpyide bitirecek birsey degil bastigi yerde ot bitmez belediye herkese para yok derken bunun yikilan villasina tirilyonlari aktardi daha meclise gitmeden cebimize goz dikti ama bu adam kimdir bilmem samimiyetine inandim oyumuda verecem aha soz 1 yıl önce
DİĞER HABERLER
AK Kadınlar veteriner hekimleri ziyaret etti

AK Kadınlar veteriner hekimleri ziyaret etti

29-04-2024 - Siyaset

Hemşehrimiz Çağlayan, Başkan Vekili oldu

Hemşehrimiz Çağlayan, Başkan Vekili oldu

29-04-2024 - Siyaset