Şehit Ailesine Vefa Ziyareti

Gerze Kaymakamı Yıldız Büyüker, 03 Mart 2007 tarihinde Şırnak’ın Güçlükonak ilçesinde görev esnasında silahının kazara ateş alması sonucu şehit olan Aslan Eren’in annesi Ürgiye Eren’i Yakadibi Köyü’ndeki evinde ziyaret etti

Güncel - 06-11-2025 12:10 1667 kez okundu.

 Şehit Ailesine Vefa Ziyareti

Ziyarette şehit Aslan Eren’in aziz hatırası anıldı, şehit annesi Ürgiye Eren’in hal ve hatırları soruldu. Kaymakam Büyüker, devletin şehit ailelerine verdiği önemi vurgulayarak, “Şehitlerimizin bizlere emaneti olan aileleri, devletimizin gönlünde her zaman en müstesna yerdedir” ifadelerini kullandı.

Kaymakam Büyüker, ziyareti sırasında ayrıca, “Vatan, uğruna can verenlerin yürekleriyle yoğrulmuştur. Şehitlerimizin emanetleri başımızın tacıdır” sözleriyle şehit ailelerine duyulan minnettarlığı dile getirdi.

Kaymakam Büyüker' e ziyareti sırasında Gerze İlçe Jandarma Komutanı Ütğ. Ahmet Göl, Gerze Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Fevzi Korkmaz, Gerze İlçe Müftüsü Mustafa Aktaş eşlik etti. 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Gerze Atatürk Ortaokulu’ndan Huzurevine Anlamlı Ziyaret

Gerze Atatürk Ortaokulu’ndan Huzurevine Anlamlı Ziyaret

11-12-2025 - Güncel

Araplı Mahallesinde 30 Yıllık Sorun Çözüldü: Dere Yatağı Islah Edildi

Araplı Mahallesinde 30 Yıllık Sorun Çözüldü: Dere Yatağı Islah Edildi

09-12-2025 - Güncel