“Sinop'ta Referandum Öncesi Sıkı Çalışın“

AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş, Başbakan Binali Yıldırım'la görüştü. Yıldırım, "Sinop'ta referandum öncesi sıkı çalışın" dedi.

Siyaset - 16-01-2017 17:11 2470 kez okundu.

“Sinop'ta Referandum Öncesi Sıkı Çalışın“

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Sinop Milletvekili Nazım Maviş ile AK Parti Sinop İl Başkanı Ali Çöpcü, Başbakan Binali Yıldırım'la görüştü. Yıldırım, "Sinop'ta referandum öncesi sıkı çalışın" dedi.

 

TBMM'de çeşitli görüşmeler yapmak üzere Ankara’ya giden AK Partili yöneticiler ve anayasa görüşmelerinde TBMM'de bulunan Milletvekili Nazım Maviş, Başbakan Binali Yıldırım'la görüşerek bir süre sohbet etti.

 

Teşkilat çalışmaları hakkında Yıldırım’a bilgi veren Başkan Çöpcü, AK Parti’nin Sinop'ta daha güçlü bir şekilde yoluna devam ettiğini ifade etti. Çöpcü, "Görevimizi en verimli şekilde yerine getirmek için var gücümüzle teşkilatlarla birlikte çalışıyoruz" dedi.

Maviş ve teşkilatına ziyaretleri için teşekkür eden Yıldırım da, önümüzdeki aylarda gerçekleşmesi beklenen Anayasa Referandumu ile ilgili AK Partili yöneticilere bilgi vererek referandum öncesi Sinop'ta sıkı bir çalışmanın içerisinde olmalarını istedi. Başbakan Yıldırım, “Bundan sonraki süreçte teşkilatlarımıza daha çok iş düşüyor” dedi.

Neler Söylendi?

cemaleddin

sinop ugursuz gelir. kimi desteklerse o yikilir. bosuna sinop`u istemeyin, 7 haziran gibi olursunuz. en son menderes almisti,kellesiyle ödedi. sinop tahminim bedduali yerlerden. onun icin hayir gelmez. 7 yıl önce

yaşar erken

hep birlikte seferberlik ilan ediyoruz hep birlikte yeni Türkiye imar edeceğiz hep birlikte yeni ufuklar açacağız hep birlikte yeni ülke yaratacağız hep birlikte BAŞKANLIĞA adapte olacağız 7 yıl önce
DİĞER HABERLER
Dalkıran' dan, İmamoğlu’ nu ziyaret...

Dalkıran' dan, İmamoğlu’ nu ziyaret...

27-04-2024 - Siyaset

CHP’ li Baş: “El birliği ile sorunların üstesinden geleceğiz”

CHP’ li Baş: “El birliği ile sorunların üstesinden geleceğiz”

24-04-2024 - Siyaset