Sosyal Medya Üzerinden Halka Seslendi

Ak Parti Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş tüm dünyayı tehdit eden Corona Salgını dolayısıyla uzun zamandır Sinop halkıyla bir araya gelemediğini belirterek, bu süre zarfında Ankara’da yapmış olduğu çalışmaları Sosyal Medya (Facebook) üzerinden kamuoyuyla paylaştı.

Siyaset - 17-04-2020 20:28 91 kez okundu.

Sosyal Medya Üzerinden Halka Seslendi

Maviş’in paylaşımı : Değerli hemşehrilerim;

Maalesef bu salgın günlerinde sizlerle buluşamıyor, yüz yüze konuşamıyoruz. Bu nedenle sosyal medya aracılığı ile de olsa bazı hususları sizlerle paylaşmak istedim.

Neler Söylendi?

Göbeğini Kaşıyan Adam!

Burada işler pek iyi gitmiyor Sayın Vekil. Nereden başlasam bilmem ki? Önce umreciler geldi garajda ateşini ölçüp saldılar. Dedik ki, hemen bunları takibe alın ve cuma pazarına tedbir alın, duyan olmadı. 65+’ya sokağa çıkma yasağı geldi, elini kolunu sallayarak gezen 65+’ları evine yollayacaklarına dijital ateş ölçer kazandırarak, sokakta ateşlerini ölçütüler, pleksi bariyer reklamı yaptılar. Sokağa çıkamayan 65+’lar ihtiyaçları nasıl karşılanacak diye soran bir devlet görevlisi olmayınca, ortam kendine vazife çıkartanlara kaldı. Neyse ki, bir yerden müdahale edildi ve Devlet ben buradayım dedi. Bu sırada mevzi kaybettiğini anlayanlar; dezenfektan, maske, cuma pazarı, denetim, gözetim bir şeyler yapıyorlar ama ne yaptıklarını bildiklerinden, durumun ciddiyetini anladıklarından çok emin değilim. Genel olarak bir şeyler yarıştırma hali var memlekette. Niye mi böyle düşünüyorum? Dün Cuma pazarının ortasına İmece İhtiyaç Noktası diye bir şey koymuşlar. 42 projeden biri mi neymiş? İmkan sahibi oraya bırakacakmış, ihtiyaç sahibi oradan alacakmış. Kaymakam ve Başkan Beyler birlikte açılışını yapmışlar. Biz sosyal mesafe diyoruz, hijyen diyoruz, güvenli temas noktası diyoruz. Peki bu İmece İhtiyaç Noktası’nın bir virüs yuvası olmayacağından nasıl emin olacağız? Başına dezenfektan istasyonu ve 7/24 nöbetçi zabıta mı koyacaklar? Ben bu işten bir şey anlamadım. Gerze’yi yönetenlerin de Corona tedbirlerini hala anlamış olduklarından emin olamıyorum. Bizde durumlar böyle Sayın Vekil. Gerze, Allah’a emanettir. Ben de kendi olağanüstü halimi ilan etmiş halde yaşarken, en çok da kahvelerin ve berberlerin açılmasını bekliyorum. gka 4 yıl önce
DİĞER HABERLER
CHP Gerze İlçe Danışma Kurulu Toplantısı yapıldı

CHP Gerze İlçe Danışma Kurulu Toplantısı yapıldı

01-05-2024 - Siyaset

AK Kadınlar veteriner hekimleri ziyaret etti

AK Kadınlar veteriner hekimleri ziyaret etti

29-04-2024 - Siyaset