Sözleşme İmzalandı

Zeytinlik Parkı Millet Bahçesi Projesi’nde ihale sözleşmesi imzalandı

Siyaset - 13-12-2020 16:12 298 kez okundu.

Sözleşme İmzalandı

Zeytinlik Parkı Millet Bahçesi Projesi’nde ihale sözleşmesi imzalandı.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın, 81 ile 81 milyon metrekare millet bahçesi hedefi doğrultusunda ilçemizde de yapımı gerçekleştirilecek olan Tarihi Zeytinlik Parkı Millet Bahçesinin imza töreni Gerze Belediyesinde gerçekleştirildi.

Ak Parti Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş’in, Ak Parti İl Başkanı Uğur Giresun’un büyük katkı ve Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Murat Kurum’un destekleriyle ilçemizde yapımı onaylanan ve 19.11.2020 tarihinde ihalesi gerçekleşen proje için yüklenici firma Birlik Elektrik İnşaat tekstil Reklam San.Tic.Ltd.Şti. ile Gerze Belediyesi arasında sözleşme imzalandı.

Belediye Başkanı Cevat Şensoy, Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Öz, Belediye Meclis Üyesi Ümit Akça, Proje Sorumlusu Belediye Çevre Mühendisi Uğur Çetin ve Belediye Fen İşleri Müdürü İnşaat Mühendisi Özgür Büyük imza töreninde hazır bulundu.

Tarihi Zeytinlik Parkı Millet Bahçesi projesi sözleşmesi imza töreninde Şensoy projeyle alakalı olarak “İlçemizin en önemli Kültürel Miraslarından birisi olan Tarihi Zeytinlik Parkı’nda yapılacak Rekreasyon çalışmalarıyla Millet Bahçesi’ne dönüştürecek projemiz her iki taraf içinde hayırlı olsun" dedi.

Gerze’nin tarihi dokusunu gelecek kuşaklara aktaracak

Tarihi Köşk Caddesi Projesi’nde Arnavut Kaldırım Taşları ve baskı beton çalışmasının bölgede de kullanılacağını kaydederek, vatandaşların proje içinde yer alacak Seyir Terası, Çocuk Oyun Grupları ve Yetişkin Dinlenme Alanlarının olacağını söyledi.

Neler Söylendi?

Göbeğini Kaşıyan Adam!

Başkan Bey, belediye internet sitesinde BAŞKAN ŞENSOY 60 YILDIR YAPILMAYANI YAPTI haberinde “60 yıldır yapılması gereken ancak yapılmayanı hayata geçirdik.Böylelikle yağışlarda Bayraktar Caddesi ve Fuğla’dan akan sular Gürleyik Deresi’ne tahliye olarak tehlike arz etmeyecek.İnşAllah bundan sonra ilçemiz yaşanacak yoğun yağışlardan etkilenmeyecek.” demişsin. Gerze’nin yağmur sularını bir yere toplayıp, 60 yıldır yıkılmayan Gürleyik Deresi’nin istinat duvarlarını patlatıp, sağında solunda bulunan binaları limana doldurup, 60 yıldır unutamadığımız Gerze Yangını’na benzer bir felaket yaşatmayasın bizlere. Bak bu haber karesindekilerin hepsi çevreci ve inşaatçı. Hepinize söylüyorum. Ne yaptığınızı biliyorsunuz değil mi? Tüm jeolojik, meteorolojik, statik, mukavemet hesapları tutuyor değil mi? Başkan Beyin KÖY TV deki yarıcılık hesabı gibi hesap yapıyorsanız... (Allah) sonumuzu hayreylesin!? gka 3 yıl önce

Gerzeli

Bu millet bahcesi niye sehrin icine yapiliyor. Sehir disina yapilsa daha güzel olmaz mi 3 yıl önce

yapın

zaten işiniz gücünüz bu dereleri doldurmak denizi doldurmak millet bahçesi yapmak memleketin başka derdi yok.elinizde olanlarıda satmayı veya deretmeyi çok iyi biliyorsuz eh ne diyelim. 3 yıl önce

partisiz

Covid Pandemi Ekomomik kriz sürecinde Elzem Önçeliği olmayan para harcama lüksü 3 yıl önce

Gerzeli

Umarim o zeytinlikler kesilip yerine abuk sabuk birsey yapilmaz . 3 yıl önce
DİĞER HABERLER
CHP Gerze İlçe Danışma Kurulu Toplantısı yapıldı

CHP Gerze İlçe Danışma Kurulu Toplantısı yapıldı

01-05-2024 - Siyaset

AK Kadınlar veteriner hekimleri ziyaret etti

AK Kadınlar veteriner hekimleri ziyaret etti

29-04-2024 - Siyaset