Tek yön uygulaması başladı!

İlçe trafik komisyonun aldığı kararlar doğrultusunda Kurtuluş Sokak ve Medrese Sokak’ ta tek yön uygulaması başladı.

Güncel - 18-01-2022 12:45 279 kez okundu.

Tek yön uygulaması başladı!

Gerze Belediyesi İlçemiz Çarşı Mahallesi Medrese Sokak ve Çarşı Mahallesi Kurtuluş Sokak’ ta daha önce trafik komisyonunca belirlenmiş olan tek yön levhalarını yeniledi, yaya çizgileri belirgin hale getirildi.

Belediye ekipleri tarafından, tek yön uygulamasına başlanan cadde ve sokakların başına yolun tek yön olduğunu gösterir trafik levhaları asılarak, sürücülerin trafik levhalarına uyulması konusunda uyarılarda bulunuldu.

Geçmiş yıllarda İlçe trafik komisyonun aldığı kararlar doğrultusunda Çarşı Mahallesi Medrese Sokak ve Çarşı Mahallesi Kurtuluş Sokak’ ta tek yön uygulaması başladı. Belediye ekipleri tarafından tek yön uygulamasına daha önce başlanan cadde ve sokakların başına yolun tek yön olduğunu gösterir trafik levhaları asılarak, sürücülerin trafik levhalarına uyulması konusunda uyarılarda bulunuldu.

Gerze Belediyesi ekipleri tarafından cadde ve sokaklara yerleştirilen yön bilgi levhaları, sürücülerin gidecekleri yere kolayca gitmesini sağlarken, bilhassa cuma günleri trafik akışını dahada rahatlatılacağı düşünülüyor.

Neler Söylendi?

istanbulsuz

Çok güzel yapanlar umarım daha iyi şeyler yapar olumsuz şeyler söylemek istemem ama biz okumuyoruz ki tabelayı da okumayız bilmemekten değil işimize gelmediğinden şimdi üstteki fotoda taşıt giremez yazısı ile beraber iki tane araç var illaki çirkin demir bariyerler mi konulsun herkesin vardır bi bahanesi ve suçlu hep birileridir oysaki suçlu BENim diyemedikten sonra değişmez bu DÜZEN hoşgörünün kaybolduğu bu düzende zoraki medeniyet işaretlerine uyalım neyyyyyyyse hayırlı olsun EFEm 2 yıl önce
DİĞER HABERLER
Gerze Spor Kulübünden açıklama

Gerze Spor Kulübünden açıklama

04-05-2024 - Güncel

Gerze’ de Koruyucu Aile Tanıtım Toplantısı yapıldı

Gerze’ de Koruyucu Aile Tanıtım Toplantısı yapıldı

04-05-2024 - Güncel