T’ler sezona hazırlanıyor

Vatandaşların Gerze’de denize girmek için tercih ettiği yerlerden birisi olan T’ler de sezon hazırlıkları başladı

Güncel - 24-05-2019 18:00 437 kez okundu.

T’ler sezona hazırlanıyor

Vatandaşların yaz aylarında en uğrak yerlerinden birisi olan T’lerde incelemelerde bulunan Başkan Şensoy, bölgede ilk olarak yol çalışmalarını başlattı. Yol çalışmalarıyla birlikte vatandaşların denize giriş güzergahında da düzeltme çalışmaları başlatan Belediye Başkanı, çalışmaların son bölümünü ise çevre düzenlemeleriyle tamamlayacak.

Gerçekleşen kapsamlı çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Şensoy; “Turizm ilçesi Gerze’mizi en güzel şekilde sezona hazırlıyoruz. Önümüzde 1 hafta gibi bir süre kaldı. Bayram tatilinde ziyaretçi akınına uğrayacak olan ilçemizde misafirlerimizin memnuniyetle ayrılmaları için kapsamlı çalışmalar yürütüyoruz. Bu kapsamda da en yoğun biçimde kullanılan viyadük altı T’lerde çalışmalara başladık. Yol çalışmalarına başladığımız bölgede vatandaşlarımızın deniz keyfini yaşayabilmeleri açısından da güzergah üzerinde çevre düzenlemelerine başlıyoruz. En kısa sürede bu bölgeyi vatandaşlarımızın memnuniyetle vakit geçirebilecekleri bir alan haline getireceğiz. İlçemize hayırlı ve uğurlu olsun. Herşey Gerze için” dedi.

Neler Söylendi?

Hbk

Sen doğalgazdan haber ver üvey evlat gibi kaldı diğer mahalleler 5 yıl önce

Göbeğini Kaşıyan Adam!

Sayın başkan, halk plajıdır, kokan deredir, T’lerdir vs. bunlar küçük makyajlar.Bu rötuşları yaparken asıl meseleleri ertelemeyelim.ekonomi kötü, belediye gelirleri azaldı, merkezi bütçe delindi, buradan sana istediğin kaynak gelmez artık.devir alma değil satma devri. Söz verdiğin 42 proje için kaynak yaratmalısın ve bunun da yolu bazı belediye varlıklarını satman. Özet olarak geçeceğim. Zarardaki belediye otelini sağlık bakanlığına sat ya da kirala, hastane olsun. Şimdiki hastaneyi kredi yurtlara devrettir, öğrenci yurdu olsun.belediye dükkanlarını lisanslı uzmanlara ekspertiz yaptır, kiraları rayiçlerine artır ve bazılarını ihaleye çıkar sat. yeni stat projesinin ihalesini hemen iptal ettir. Çünkü artık şehrin içinde kaldı orası. stat için şehir dışında yer tahsis et, şimdiki statı takasla devir al ve sat. belediye garajı evlerin arasında kaldı. şehir dışında yer tahsis et, mevcut yeri sat. stadın parasını atatürk mahallesi, otelin parasını cumhuriyet mahallesi, belediye garajının parasını 19 mayıs mahallesi kalkındırması ve altyapısında kullan. seni hangi mahallelerin başkan yaptığını unutma. belediye dükkanlarının satışı ile de pazar yerini yaptır. köşk, çarşı ve hamidiye mahallelerinde kümelenmiş eski tüfek “sattırmazukları” asla dinleme. Bunları hemen projelendirip yapmazsan ikinci dönemi zor görürsün. Emekli adamım bana bir dönem yeter dersen; çekirdek çitleme yeri, yürüyüş yolu, köpek gezdirme çimi, güvercin kulübesi, kedi maması kabı, serçe suluğu gibi yerler yaparak çok rahat geçirirsin bu süreyi. gka 5 yıl önce

HÜSEYİN GENÇAĞA

Kolay gelsin Başkanım başarılar 5 yıl önce
DİĞER HABERLER
İlkbaharın gelmesiyle fide satışları başladı

İlkbaharın gelmesiyle fide satışları başladı

03-05-2024 - Güncel

Mayıs ayı Meclis Toplantısı yapıldı

Mayıs ayı Meclis Toplantısı yapıldı

02-05-2024 - Güncel