Yaşlı Bakım Danışmanlık Hizmetleri faaliyette

Gerze’ de bir ilk olan Fizyoterapi Ve Egzersiz Danışma Merkezi şimdi de Yaşlı Bakım Danışmanlık Hizmetlerini faaliyete geçirdi.

Sağlık - 29-04-2024 11:43 2313 kez okundu.

Yaşlı Bakım Danışmanlık Hizmetleri faaliyette

2022 yılında Fizyoterapist Betül Ünlü Öztürk ilçemizde Clinic Fizyocenter adlı fizyoterapi ve egzersiz danışmanlık merkezini açarak fıtık, klinik pilates, vücut postür analizi, skolyoz kifoz gibi rahatsızlıklarda kişiye özel egzersiz programı gibi ortopedik rahatsızlıklara yönelik özel koruyucu rehabilitasyon, evde sağlık hizmetleri, geriatrik rehabilitasyon, manuel terapi ve fizyoterapi hizmeti gibi birçok alanda vatandaşlara danışmanlık hizmeti sunuyor. 

Fizyoterapi ve Egzersiz Danışma Merkezi ulu çınarlarımız için yeni bir proje ortaya koydu. Fizyoterapi, diyetisyen, psikolog, yaşlı bakım, bakıcı bulma aracılık hizmetleri, temizlik, yemek, kuaför, tuvalet-banyo desteği, kişisel bakım, giyinme-soyunma desteği, tırnak bakım ve benzeri gibi diğer tüm hizmetlerde yaşlılarımızın ve yakınlarının hayatını kolaylaştırmak için Clinic Fizyocenter Yaşlı Bakım Danışmanlık Hizmetlerini faaliyete geçti.

Yaşlı Bakım Hizmetleri Danışmanı Oğuzhan Özyurt ve Beyza Özyurt tarafından yaşlıların kişisel temizliğinden her türlü ihtiyacına yanıt verebilecek yelpazede hizmetleri olan Clinic Fizyocenter bakım hizmetlerinin müşterilerin talepleri doğrultusunda programlanacağını belirtti.

Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Clinic Fizyocenter Yaşlı Bakım Hizmetleri Danışmanı Oğuzhan Özyurt, müşterin kişisel temizliğinden, yemek, temizlik, tırnak bakım, tuvalet-banyo desteği, alt bakımı, kuaförlük desteği, kişisel bakım, giyinme soyunma desteği gibi geniş yelpazede her türlü bakım hizmetinin profesyonel bir anlayışla sağlanacağını söyledi.

Özyurt yaptığı açıklamada, “Gerze Clinic Fizyocenter olarak sağlayacağımız bakım hizmetlerini dilediğiniz zaman aralığına yaymak tamamen sizin isteğiniz ve ihtiyacınız doğrultusunda programlanacaktır. Bakım hizmetlerini saatlik bakım, yatılı refakat hizmeti, tam zamanlı yaşlı bakımı olmak üzere ihtiyacınıza yönelik seçim yapmanız mümkün olacaktır.

Evde bakım hizmetini; günlük yaşam aktivitelerinde desteğe ihtiyaç duyan yaşlılar ve engelli yaşlılar, hastalık veya ameliyat sonrası iyileşme dönemini evde geçirmek isteyenler, kalp rahatsızlıkları, kanser, alzheimer, şeker veya yüksek tansiyon gibi kronik hastalıkları olan kişiler, yatalak yaşlılar ve oksijen tüpü kullanan hastalar gibi çeşitli cihazlara ihtiyaç duyan yaşlılara yönelik saatlik bakım hizmetleri alabileceklerdir.

Hizmetlerimiz Yaşlı bakım hizmetleri alanında eğitim almış bakım personeli tarafından sunulacaktır. Bu personeller empati yapabilme yeteneği yüksek, güvenilir, dikkatli ve özenli, iletişim becerisi yüksek aynı zamanda fiziksel dayanıklılığı yüksek, pozitif bir tutuma sahip, uyumlu özelliklere sahip olduklarını mülakatlarda kanıtlamış profesyonel kişiler olacaktır. Bu hizmetler, yaşlı kişilerin güvenli ve sağlıklı bir şekilde yaşamlarını sürdürmelerine yardımcı olur ve aynı zamanda aileleri de bu süreçte destekleyecektir” diye konuştu.

Bu bir Advertorial (Tanıtım) haberdir

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Gerze Toplum Sağlığı Merkezi, bilgilendirmelere devam ediyor

Gerze Toplum Sağlığı Merkezi, bilgilendirmelere devam ediyor

14-05-2024 - Sağlık

Gerzeliler ‘Sağlık İçin Hareket Ettiler’

Gerzeliler ‘Sağlık İçin Hareket Ettiler’

09-05-2024 - Sağlık