Yılın Son Meclis Toplantısı Yapıldı

Gerze Belediyesi 2020 yılının son belediye meclis toplantısını gerçekleştirdi

Güncel - 02-12-2020 15:08 187 kez okundu.

Yılın Son Meclis Toplantısı Yapıldı

Yoğun gündem maddeleriyle gerçekleşen meclis toplantısı, Ak Parti Meclis Üyesi Alaattin Baş Başkanlığında Belediye Toplantı Salonunda yapıldı.

Toplantı, bir önceki meclis karar özetinin tasdiki ve ek gündem maddelerinin görüşülmesi talebinin oy birliği ile kabul edilmesinin ardından başladı.

-İmar ve bayındırlık komisyonu raporunun görüşülmesi; Abdaloğlu Köyü, 3 pafta, 1850 nolu parselde kayıtlı taşınmaz ile ilgili talebin görüşülmesi talebi, oy birliği ile kabul edildi.

-2021 yılında çalışacak geçici işçi vizelerinin onaylanması talebi, oy birliği ile kabul edildi.

-Belediye Başkan Yardımcısına 2021 yılında verilecek ödeneğin belirlenmesi talebi, Belediye Başkan V. Alaattin Baş tarafından oylamaya sunuldu. Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Öz, maaşına zam yapılmasını istemediğinden maaşının aynı kalması oy birliği ile kabul edildi.

-Belediye Başkanına Toplu Sözleşme Yapma Yetkisi verilmesi talebi, oy birliği ile kabul edildi.

-Köşk Mahallesi Belediye Caddesinde bulunan park alanına isim verilmesi talebi görüşülerek, park alanına Zeytinlik Parkı Millet Bahçesi isminin verilmesi oy birliği ile kabul edildi.

-Plan revizyonuna ait değişikliklerin, imar komisyonuna havale edilmesi talebi oy birliği ile kabul edildi.

-Gerze Belediyesi ücret tarifesi listesine İmar ve Şehircilik Müdürlüğünce belirlenen kalemlerin eklenmesi talebi, oy birliği ile kabul edildi.

-Gerze Belediyesi ücret tarifesi listesine nikâh işlemleri tarifesinin eklenmesi talebi, CHP’li meclis üyelerinin red oyuna karşılık oy birliği ile kabul edildi.

-Gerze Belediyesi ücret tarifesi listesine işyeri açma ve çalışma ruhsat ücreti tarifesinin eklenmesi talebi, CHP’li meclis üyelerinin red oyuna karşılık oy birliği ile kabul edildi.

-Gerze Belediyesi ücret tarifesi listesine Destek Hizmetleri Müdürlüğünce belirlenen kalemlerin eklenmesi talebi, CHP’li meclis üyelerinin red oyuna karşılık oy birliği ile kabul edildi.

- Gerze Belediyesi ücret tarifesi listesine ilan ve reklam vergisi tarifesinin eklenmesi talebi, CHP’li meclis üyelerinin red oyuna karşılık oy birliği ile kabul edildi.

- Gerze Belediyesi ücret tarifesi listesine işgaliye ücreti tarifesinin eklenmesi talebi, CHP’li meclis üyelerinin red oyuna karşılık oy birliği ile kabul edildi.

- Gerze Belediyesi ücret tarifesi listesine çevre temizlik vergisi tarifesinin eklenmesi talebi, CHP’li meclis üyelerinin red oyuna karşılık oy birliği ile kabul edildi.

- Gerze Belediyesi ücret tarifesi listesine eğlence vergisi tarifesinin eklenmesi talebi, CHP’li meclis üyelerinin red oyuna karşılık oy birliği ile kabul edildi.

- Gerze Belediyesi ücret tarifesi listesine devir ücreti tarifesinin eklenmesi talebi, CHP’li meclis üyelerinin red oyuna karşılık oy birliği ile kabul edildi.

- Gerze Belediyesi ücret tarifesi listesine yol katılım payı ücreti bölümünün tarifeden çıkarılması talebi, CHP’li meclis üyelerinin red oyuna karşılık oy birliği ile kabul edildi.

-2021 yılında uygulanacak ücret tarifelerinin belirlenmesi talebi, oy birliği ile kabul edildi.

Ek Gündem Maddeleri;

-Gerze Belediyesi ücret tarifesi listesine Fen İşleri Müdürlüğünce belirlenen kalemlerin eklenmesi talebi, CHP’li meclis üyelerinin red oyuna karşılık oy birliği ile kabul edildi.

-Tip çatı terası kapama detay projelerinin onaylanması talebi, oy birliği ile kabul edildi.

-Hamidiye Mahallesi Selvi Caddesi Demokrasi Parkında bulunan 14/A nolu taşınmaza ait tesisin kaldırılması talebi, CHP’li meclis üyelerinin red oyuna karşılık oy birliği ile kabul edildi.

Meclis gündemine gelen birçok fiyat güncellemeleriyle alakalı olarak CHP grubu yapılan güncellemelerin daha önce olup olmadığını sorguladı. Ve yapılan güncellemelerin (fiyat artışlarına) red oyu vererek birçok artışı doğru bulmadıklarını belirttiler.

Neler Söylendi?

Seyfettin

Ne kadar cok Belediye Baskanin seveni varmis...???? Ovuyormusunuz...! Yoksa ben verdim ( oyu) yazip ( diyetmi) istiyorsunuz belli degil...???? Yafsss zorlayan yoksa ne diye kedi gibi butun belediye baskanlarinada gecmiste secilenlerede hep ayni seyi yaziyorsunuz ki...!!!Ben sectim ayagini denk...!???? ???????????? 3 yıl önce

Pişmanlık

Ah cevat hoca vah cevat hoca seçim zamanı söylediğin bir projeyi hayata geçirmedin işsiz gençlere iş bulcam vercem dedin yine akp zihniyeti ön plana çıktı kendi yandaşlarınızı bir bir işe sokuyorsunuz. Herşeyi geçtim seçim zamanı ben ve arkadaşlarımla fotograf çekincez diye yoldan geri dönüyorsunuz şimdi selam vermekten acizsiniz. Size oy verirken bu kadar da amatörce bir yönetim olcağını kestirememişiz ama olsun buda bi ders oldu 3 sene sabır sabır sabır başkada bişe diyemiyoruz. 3 yıl önce

Ibrahim

Su belediyenin yapaci hic bir sey yok yaziklar olsun vAllahi hakkin helal degil. Ulan gecen bi firindan ekmek aldm gittim tartim 200 gr. Ekmek. 185 250 gr. Ekmk de 201 gr. Cikti yazıcılar olsun chp cunku burdaki insanlarin durumunu biliyor sizler gibi cebinizi doldurma derdin de degil. Benim evimde yicdk ekmegim yok bunlar nasik zam yapsakta insanlari soysak diyorlar.. Birde secim zamani onca sey soledi kardesim madem. Para lazim belediyeye yorum yapan abinin dedigi gibi sokturmucektin taslari falan yada yok dalga kiran mis yok bilmem ne yapmicaktin biz bolede huzurluyuz.. Rabbim hic birinize yedirmesin insaallh.. 3 yıl önce

köşk mahalleli

cevat hocam ilkkez akp ye senin için oy verdim pişman etme hocam yanlıştan geri dön maf oldu köşk mah nedir bu arnavut kaldırım çoçukluğumuzdaki gerzeyi özler olduk hocam lütfen hocam 3 yıl önce

AKPLİ

Bir akpli olarak bu ücret ve zam zihniyetini anlamadım.ortalıkta bir hastalık var.ama cumhurbaşkanımızın hayali kanal istanbul projesi. Bence bu son iktidarınız. Değişim şart artık. 3 yıl önce

Gerzeli

Millet açlıktan kırılıyor. Siz zam üstüne zam yapıyorsunuz. Ellerim kırılsaydıda oy vermeseydim.. Başkan dikkat et seni çevrendekiler harcıyor. Bir dahaki döneme aday olmayacağını söylüyorlar sağda solda.. Bencede olma ... 3 yıl önce

Göbeğini Kaşıyan Adam!

Birol Sazak’ın ya da bütün olarak CHP grubunun gündem dışı söz alarak Gürleyik Deresi’ndeki lağım sorununu meclis gündemine de taşıması beklenirdi. Niye gak guk mırın kırın ile geçiştiriyorlar? Önceki belediye yönetiminin de ciddi zafiyetleri oldu bu konuda ve alacakları cevabı biliyorlar. gka 3 yıl önce

TATAR

Yıllardır Gerze ile benimsenmiş parke taşları kaldır beton yığınına çevir marifetmiş gibi arabaların üzerine çık fotoğraflar ver ilk meclis toplantısında ekle baba ekle. SAYIN BAŞKAN biz seni bizim sorunlarımızı çöz diye seçtik sana oy vermiş birisi olarak pişman olduğumu belirtmek istiyorum. Bizim ilk sorunumuz asfalt yaptığın yollarımız değil işi ekmeği bulacağımız yeni iş sahaları açmak geldiğinde Gerze de bir tane işsiz genç bırakmayacağım diye meydanlarda bağırıp durdun geldiğinden beri somut bir icraatın yok böyle giderse iz bırakmadan o koltuk ilk seçimde altından gidecek bilesin.!!!! 3 yıl önce

Düşünen Deli

Zammm değil haa güncellemelerin (fiyat artışlarına) red oyu vererek birçok artışı doğru bulmadıklarını belirttiler. Eeee CEHAPE zihniyeti herşeye karşı beyaa.???? 3 yıl önce

istanbul

istanbulda olup belediye ye emlak su borcu olan çok kişi var yapılandırma için çağrılar yapıldı. pandemi döneminde internet üzerinden bir hizmet kanalının acil olarak yapılandırma ve ödemeler için açılması gerekli acilen bu soruna bir çözüm üretilmesni rica ediyoruz 3 yıl önce

Güzelyurt lu

Büyüksün başkan istediğini kabul ettiriyor Sun istemediğin veya menfaat sağlamaya kar beklesin 3 yıl önce

Gerzeli

Madem belediyenin bu kadar paraya ihtiyacı vardı o zaman neden halihazırda yolları yapılıyken serili taşlar kaldırılıp yenilerine para harcandı? Yetmedi mi ülkeyi beton beton diye hergeçengün içeri sokma zihniyeti? "İtibarınız batsın" demiyor mu sanıyorsunuz bu halk? Yeni gelir dediğiniz maddelerin hepsi zaten darboğazda olan vatandaşın sırtına yük değil mi? Böyle mi derman olacaksınız insanlara? Yükünü hafifletmek yerine daha da neden biniyorsunuz üstüne? Yazıktır günahtır! 3 yıl önce
DİĞER HABERLER
Gerze Spor Kulübünden açıklama

Gerze Spor Kulübünden açıklama

04-05-2024 - Güncel

Gerze’ de Koruyucu Aile Tanıtım Toplantısı yapıldı

Gerze’ de Koruyucu Aile Tanıtım Toplantısı yapıldı

04-05-2024 - Güncel