Yine Aynı Yerde Aynı Kaza

Atatürk Caddesi'nde kaza meydana geldi. Ara yoldan çıkan otomobil ile cadde üzerinde seyir eden araç çarpıştı

Güncel - 22-12-2018 15:02 177 kez okundu.

Yine Aynı Yerde Aynı Kaza

Atatürk Caddesi ile General Osman Pamukoğlu Caddesi’ni birbirine bağlayan yolda kaza meydana geldi.

Atatürk Caddesi üzerinde Uğur Mumcu Meydanı istikametine seyir halinde olan 57 FF 0.. plakalı beyaz renkli otomobil ile ara sokaktan çıkan 57 FA 0.. plakalı bordo renk otomobil çarpıştı.

Çarpışmanın şiddetiyle ara yoldan çıkan otomobil olduğu yerde yan döndü. Kaza nedeniyle cadde bir süreliğine trafiğe kapanırken maddi hasar gören araçların çekilmesiyle cadde tekrar araç trafiğine açıldı.

Meydana gelen kazada araçlarda maddi hasar oluşurken, araçlarda bulunan sürücüler zarar görmedi.

Meydana gelen bu kaza ilk değil

Sık sık kaza olan bu caddede, yol kenarına park etmiş araçların görüş açısını kapatması kazaya neden oluyor. Ara yoldan çıkan araçlar ile cadde üzerinde seyir eden araçlar, cadde ile ara yol bağlantısı mevkiinde park halinde duran araçların görüş alanını kapatması nedeniyle birbirlerini fark edemeyerek kaza yapıyorlar.

Şimdiye kadar meydana gelen kazalarda can kaybı yaşanmazken köşe başlarına park eden araçlarla ilgili önlem alınmazsa tehlike daha da büyüyerek oluşabilecek bir kazada can kaybı yaşanabilir.

Neler Söylendi?

İ.N.T

O cadde hangi kurum ve yetkili tarafından projelendirildiyse artik.. facia o yolun tamamlandigi gün başladı. Bir kere yol daraldı. Bölünmüş yol yapıyorsun iki araç yanyana geçemiyor. Ortadaki refüj un yüksekliği yarim metre. Malum gerze emekli şehri. Karsidan karşıya gecmek isteyen amcalarımız teyzelerimiz engelleri asmakta hayli zorlaniyorlar. Cikmak dert inmek ayri bir dert ( orta refüj engeli). Sen orada sözde duraklama cepleri yapmissin. Park etmeyi engelleyebildin mi? Hayir. Sira sira otomobiller. Ya parketirmeyeceksin ya da o yolu geniş standartlara uygun yapacaksin. Orasi islek cadde ortadaki refüj u dar tut. Bırak çiçek ağaç dikme ortaya sacma... çiçeğe yazık ustune basılıp karsiya geciliyor. Bir sürü olumsuzluk var. O yol trafiği yogun artik o yolun rahatlatacak onlemler al. O refüje ve park sorununa çözüm getiremedigin surece kazalar olur. Haa!! Azıcik kafayi calistirsalar su anki durumuna geçici onlem alabilirler. Ara sokak ( tali yollar) cikislarinin karsi noktalarina kor nokta aynasi koyarsın , sokağa giren yada cikan araclarin gözü kulağı olur, kazaların onune gecersin. Ama bunu düşünecek problemlere karsi çözüm üretecek vizyon ve kafayı ara da bul... Projeler ileride karsilasilacak problemleri onceden gorebilmek için yapilir. Proje sadece Ağaç çiçek dikmek degildir. O yol hatalıdır. Esen kalin! değerli hemsehrilerim 5 yıl önce

Mert osman

2 uc ayda bir kaza yasaniyor sebebi kaldirimlarin bukadar genis olup yolun dar olmasi .Arabalarda dar yola park edince ara yoldan cika sofor gormuyor yolu. 5 yıl önce

varolaltun

CADELERE PARK YÜZÜNDEN YAYALARDA SÜRÜCÜLERDE BÜYÜK SORUN YAŞIYOR İŞYERİ ÖNLERİ HEP PARK ETMİÇ ARAÇLARSORUN 5 yıl önce
DİĞER HABERLER
1 Mayıs Sinop' ta böyle kutlandı

1 Mayıs Sinop' ta böyle kutlandı

01-05-2024 - Güncel

Ürettiği “Ahşap Oyuncaklar” ile Gerze' yi dünyaya tanıtıyor

Ürettiği “Ahşap Oyuncaklar” ile Gerze' yi dünyaya tanıtıyor

30-04-2024 - Güncel