ZEHİR TACİRLERİNE DARBE: GERZE’DE NARKOTİK OPERASYONU

Sinop İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde ticareti ve kullanımına yönelik yürüttükleri kararlı çalışmalar kapsamında Gerze ve Boyabat ilçelerinde önemli bir operasyona imza attı.

Asayiş - 26-01-2026 09:56 5969 kez okundu.

ZEHİR TACİRLERİNE DARBE: GERZE’DE NARKOTİK OPERASYONU

20, 21 ve 22 Ocak 2026 tarihlerinde gerçekleştirilen çalışmalarda; 59,02 gram sentetik kannabinoid, 0,76 gram metamfetamin, 267 adet sentetik ecza, 1 adet uyuşturucu kullanma aparatı, 18 bin 945 TL suçtan elde edildiği değerlendirilen para ele geçirildi.

Operasyonlar kapsamında 6 şüpheli şahıs yakalanırken, adli makamlara sevk edilen şüphelilerden 3’ü tutuklanarak ceza infaz kurumuna teslim edildi.

“HER AN ENSELERİNDEYİZ”

Sinop İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, uyuşturucuyla mücadelenin azim ve kararlılıkla sürdürüleceği vurgulanarak, “Zehir tacirlerinin her an enselerindeyiz. Şehrimizin huzur ve güvenliği için görevimizin başındayız” denildi.

Açıklamada ayrıca, “Güvenli Sokaklar, Mutlu Şehir” sloganı kapsamında suç ve suçlularla mücadelenin kararlılıkla devam edeceği ifade edildi.

Yetkililer, vatandaşların huzurunu bozmaya yönelik hiçbir girişime müsamaha gösterilmeyeceğini belirterek, uyuşturucuyla mücadelede toplumun tüm kesimlerinin desteğinin önemine dikkat çekti.

 

 

 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Sinop Dahil 52 İlde Dev Operasyon: 216 Şüpheli Yakalandı

Sinop Dahil 52 İlde Dev Operasyon: 216 Şüpheli Yakalandı

31-07-2026 - Asayiş

Cumhuriyet Mahallesi’nde Kurt Saldırısı: 3 Koyun Telef Oldu, 12 Koyun Yaralandı

Cumhuriyet Mahallesi’nde Kurt Saldırısı: 3 Koyun Telef Oldu, 12 Koyun Yaralandı

31-07-2026 - Asayiş