Domuz Diye Arkadaşını Vurdu

E.C. Çalıların arasından gelen sesi domuz zannederek 51 yaşındaki Ahmet Aksoy'u vurdu. Aksoy olay yerinde hayatını kaybetti

Asayiş - 20-02-2017 11:15 295 kez okundu.

Domuz Diye Arkadaşını Vurdu
Türkeli'de yaşayan Erkan C. (51), av yaptıkları sırada, çalıların arasından gelen sesi domuz zannederek 51 yaşındaki Ahmet Aksoy'u vurdu. Aksoy olay yerinde hayatını kaybetti.

Olay Türkeli'ye bağlı Çatak Köyü'nde maydana geldi. Zanlı ve failin de aralarında olduğu bir grup arkadaş ormanlık alanda domuz avına çıktı. Av sırasında Erkan C., arkadaşı Aksoy'u domuz zannederek vurdu. Ağır yaralanan adam, 112 acil sağlık ekipleri olay yerine gelene kadar yaşamını yitirdi. Aksoy'un cenazesi Çatalzeytin Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, Erkan C. ise kolluk güçleri tarafından gözaltına alındı. Zanlı ise ilk ifadesinde çalılıkların arasında bir ses geldiğini ve domuz zannederek kazayla arkadaşını vurduğunu belirtti.

Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.
Neler Söylendi?

Öyle

Köy diyorsunuz polis soruşturma yapıyor yazıyorsunuz yüzeysel yazıp geçiliyor 9 yıl önce
DİĞER HABERLER
Gerze’de park halindeki tırın camı taşlandı: Sürücü tanık arıyor

Gerze’de park halindeki tırın camı taşlandı: Sürücü tanık arıyor

13-07-2026 - Asayiş

Gerze'de Dut Toplarken Düşen Vatandaş Tedavi Altına Alındı

Gerze'de Dut Toplarken Düşen Vatandaş Tedavi Altına Alındı

01-07-2026 - Asayiş