Hutbe Okuma Yarışması İl Finali Gerze'de yapıldı

Anadolu İmam Hatip Liseleri arası ''Genç Hatipler Minberde'' Hutbe okuma yarışması Sinop il finali, Gerze Merkez Yeni Camii'nde büyük bir katılımla gerçekleşti.

Güncel - 30-04-2015 16:45 2587 kez okundu.

Hutbe Okuma Yarışması İl Finali Gerze'de yapıldı
 Gerze Anadolu İmam Hatip Lisesi organizasyonluğunda gerçekleşen finalin jüri başkanlığını Gerze ilçe Müftüsü Ali Işık yaparken, Naci Uğurlu, Ahmet Mor, Ömer Erenler, Muharrem Çörtük ve Sinop Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğretim üyesi Fatih Aman'da juri koltuğunda yerini aldı.

Düzenlenen yarışmada öğrenciler sırası ile minbere çıkarak jüri üyeleri ve vatandaşların önünde hutbelerini okurken, birinciliği Boyabat Anadolu İmam Hatip Lisesi'nden Abdullah Kılıç, İkinciliği Gerze Anadolu İmam Hatip Lisesi'nden Ali Karakaş, üçüncülüğü ise Durağan Anadolu İmam Hatip Lisesi'nden Sabri Ustaoğlu kazandı. Dereceye giren öğrencilere tam, yarım ve çeyrek altının verildiği program, toplu fotoğraf ile sonlandırıldı. 



Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
2026 Hurda Kablo Fiyatları: Hurda Kablonun Kilosu Ne Kadar Oldu?

2026 Hurda Kablo Fiyatları: Hurda Kablonun Kilosu Ne Kadar Oldu?

27-07-2026 - Güncel

Gerze’ye Son 24 Saatte 30,9 Kilogram Yağış Düştü

Gerze’ye Son 24 Saatte 30,9 Kilogram Yağış Düştü

25-07-2026 - Güncel