İl Emniyet Müdürü Değişti!

İl Emniyet Müdürleri Kararnamesi, Resmi Gazete'de yayımlandı

Güncel - 26-10-2016 10:53 2580 kez okundu.

İl Emniyet Müdürü Değişti!
 Resmi Gazetede yayınlanarak yürürlüğe giren İl Emniyet Müdürleri Kararnamesine göre Sinop İl Emniyet Müdürü Yusuf Biner Polis Baş Müfettişliğine atandı.

Yerine ise Erzincan POMEM Müdürü Ercan DAĞDEVİREN Sinop İl Emniyet Müdürlüğüne getirildi. Emniyette yeni görevlendirmelerin kararnamesi Resmi Gazete'de yayımlandı. 61 ilin Emniyet Müdürü değişti.

Ercan Dağdeviren kimdir:

Ercan Dağdeviren, 1969 yılında Kırşehir ili Kaman İlçesi Benzer Köyünde doğdu. İlk ve ortaokulu memleketinde bitirdikten sonra 1983 yılında Polis Koleji’ne girdi.

1987 de Polis Kolejinden 1991 yılında Polis Akademisi’nden mezun olduktan sonra Elazığ Fırat Üniversitesinde Yüksek lisansını yaptı. Sırasıyla Ankara, Elazığ, Antalya ve Zonguldak illerinde görev yaptı. 1998-2001 yılları arasında Paris, UNESCO’da bulunan Türk temsilciliğine Güvenlik Ataşesi olarak görev yaptı.

İlk şiir Kitabı olan Düşünce isimli şiir kitabını 2011 yılında yayınladı. Sinop'un yeni Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren Evli ve 2 kız 1 erkek 3 çocuk babası.


Emniyetteki Yeni Görevlendirmelerin Tam Listesi

Neler Söylendi?

HÜSEYİN BODUR

ilimizin yeni emniyet müdürüne başarilar diliyorum...allah hayirlara vesie etsin diyorum..saygilarimla.. 10 yıl önce
DİĞER HABERLER
Sağanak yağış sonrası deniz çamura bulandı!

Sağanak yağış sonrası deniz çamura bulandı!

27-07-2026 - Güncel

Yurtdışında Eğitim Gören Öğrenciden Gerze Belediyesi'ne Dijital Katkı

Yurtdışında Eğitim Gören Öğrenciden Gerze Belediyesi'ne Dijital Katkı

27-07-2026 - Güncel