Kaymakam Dundar Köylerde Sorun ve Talepleri Dinliyor

Kaymakam Dundar’dan Yamacık Köyüne Ziyaret

Güncel - 09-11-2021 12:47 288 kez okundu.

Kaymakam Dundar Köylerde Sorun ve Talepleri Dinliyor

İlçemizde göreve başlamasının ardından esnaf ziyareti ve köylere yaptığı ziyaretlerle büyük takdir toplayan Gerze Kaymakamı Tekin Dundar, şimdi de ilçemiz dört grup yolu üzerinde olan Yamacık köyünde incelemelerde bulundu.

Yenikent, Kuzsökü, Güzelyurt, Karlı, Sarnıç Yaykıl köyü ziyaretlerinin ardından Yamacık köyünü ziyaret ederek, köyün sorunları ve talepleri hakkında Yamacık köyü Muhtarından bilgi aldıktan sonra buralarda yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Kaymakam Tekin Dundar’a, Kaymakam Refiki Feyza Nur Kılıç ve Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü Mehmet Kutlu ve Yamacık köyü Muhtarı Mahmut Saraç eşlik etti.

Neler Söylendi?

Receep Açıkbaş

Tekin beyden köylerimize belli noktalara çöp konteyneri konulması husunda desteklerini bekliyoruz hatta ayrıştırma için naylon vs için de yanına bir konteyner konulanuliry köylerde çöp ciddi sorun teşkil etmektedir 2 yıl önce

gerzeli

belören köyü falcıoğlu mahallesinde durumlar vahim yolumuz kötü sular boşa akıyor. 2 yıl önce

Helal olsun kaymakam bey

Sayın kaymak bey sen oralara gitmesen bu MUHTARLARIN iş yapacağı yok YAMACIK yol AYRIMINDAKI mezarlığın hali içler acısı size rica ediyorum temizletin buraları ölülerimizi ziyarete zar zor giriyoruz heryer ot diken yol desen yok YAMACIK MUHTARI uyuyor.. Sen sahip çık kaymakam bey şimdiden Allah razı olsun senden 2 yıl önce
DİĞER HABERLER
ÇİFTÇİLERE SEBZE FİDESİ DESTEĞİ SAĞLANDI

ÇİFTÇİLERE SEBZE FİDESİ DESTEĞİ SAĞLANDI

26-04-2024 - Güncel

Gerze Orman İşletme Müdürlüğü 2’ ncilik kupasını kaldırdı

Gerze Orman İşletme Müdürlüğü 2’ ncilik kupasını kaldırdı

26-04-2024 - Güncel