Sinop’ta Bir İlk “Dodo Plus” Açılıyor

Boyabat otogarı işletme sahibi Durağan doğumlu Hamit Çelik, Boyabat otogarına bir de mini AVM yatırımı gerçekleştirdi.

Güncel - 14-11-2019 17:38 948 kez okundu.

Sinop’ta Bir İlk “Dodo Plus” Açılıyor

İsmini nesli tükenen bir kuştan alan ve marka patentine sahip Dodo Plus restoran ve AVM kapılarını ilk olarak Sinop basınına açtı.

AVM içerisinde dünya markalarından oluşan işletmeler olacağı belirtilirken, restoran mutfağının menüsünün dünya lezzetlerinden oluşuyor.

Dünya mutfağını Boyabat’a getirerek yerel vatandaşların da bu lezzetlere daha kolay ulaşması ve eşsiz lezzetleri tatması amaçlanırken, fiyat listesi standartların üzerinde olmayacak şekilde belirlendi.

Marka patentini almış olan Dodo Plus ilk olarak, Çelik’in milliyetçilik duygularıyla kendi memleketinde yapılmış olup, buradan tüm ülkeye hızlı bir şekilde yayılması hedefleniyor.

Boyabat ayağından sonra Sinop’a yapılması düşünülen Dodo Plus için gerekli araştırmaların yapıldığı, uygun yer temini sağlandığında çalışmalara hızla başlanacağı kaydedildi.

Profesyonel ekiple yola çıkan Dodo Plus, alkolsüz restoran bölümünde yalnızca dünya mutfağının eşsiz sunumunun yanında, çocuk misafirleri için de son derece ince düşünülmüş eğitimlerine katkı sağlayacak bir etkinlik alanı da mevcut.

Kapalı alandan ziyade açık alanında da sahnesi ve iki barı bulunan Dodo Plus, canlı müzik etkinlikleri ve konserler düzenleyerek misafirlerinin hem karnını hem ruhunu doyuracak.

Kısacası misafirlerinin memnuniyeti için en ince ayrıntısına kadar düşünülüp tasarlanmış olan Dodo Plus Boyabat açılışını, 2020 yılının Şubat ayında Hande Yener konseri ile yapmayı planlıyor.

Neler Söylendi?

Göbeğini Kaşıyan Adam!

Başkan Bey, kültür diyorum, sanat diyorum, bırak artık küreği diyorum. Kime diyorum? gka “Başkan ŞENSOY’dan Vefa Ağacı Projesi; Kıyametin Kopacağını Bilseniz Elinizdeki Fidanı Dikiniz.” Kaynak: www.gerze.bel.tr 4 yıl önce

Atsız

Sinobun ilçeleri merkezi geçecekse nerkezide oraya alsınlar resmen denizde olmasa kasabadayız !!!!!!!! 4 yıl önce

Göbeğini Kaşıyan Adam!

DODO on numara dondurma markası olurmuş. Marka patenti de var, dondurma işine de girsinler. Gerze’de sadece kazma kürek işi var, Boyabat ise kültür ve sanatta uçuşa geçti. Sinema filmi de çektiler Boyabat’ta. “Nasipse Olur”, Şubat’ta vizyonda. Başkan Bey, okuyorsun bunları değil mi? gka 4 yıl önce

Istanbullu

Keske bizim guzel gerzemizede yapilsa yada sisecamin oraya is adami huesyin yuksekten boyle bi yatirim bekledik acikcasi hemde kendinden sikca bahsetiridi genede gec kalmis sayilmaz 4 yıl önce
DİĞER HABERLER
Aşçı Çırakları, mezun oldu

Aşçı Çırakları, mezun oldu

06-05-2024 - Güncel

Hıdırellez Büyük Coşku ile Kutlandı

Hıdırellez Büyük Coşku ile Kutlandı

06-05-2024 - Güncel