11 Yaşındaki Kız Çocuğuna Cinsel İçerikli Mesajlar Attı

Sinop’ta sosyal paylaşım sitesi Facebook’ta açtığı sahte profiller ile çocuk yaştaki kızlara cinsel taciz de bulunan İ.K. suçüstü yakalandı.

Asayiş - 19-11-2016 17:05 2602 kez okundu.

11 Yaşındaki Kız Çocuğuna Cinsel İçerikli Mesajlar Attı

Sinop’ta sosyal paylaşım sitesi Facebook’ta açtığı sahte profiller ile çocuk yaştaki kızlara cinsel taciz de bulunan İ.K. suçüstü yakalandı.

Edinilen bilgiye göre Facebook’ta TC. Özkan yavuz adı altında sahte bir profil düzenleyen İ.K., 11 yaşındaki 6. sınıf öğrencisi bir kız çocuğuna Messenger üzerinden cinsel içerikli yazılar yazarken kız çocuğunun annesi tarafından fark edildi. Bunun üzerine çocuğunun yerine geçen anne, İ.K ile kızı adına yazıştı. Kız çocuğu ile yazıştığını sanan zanlı ise cinsel içerikli sözlerini yazmayı sürdürdü. Bunun üzerine durumu polise bildiren anne, polisin yönlendirmesi ile zanlı ile randevulaştı.


Randevu bir markette gerçekleşti

Sinop’ta bir markette gerçekleşen randevu esnasında polis tarafından suçüstü yakalanan İ.K. suçunu ikrar etti ve özür diledi. Yapılan soruşturmada ise zanlının 2 tane daha sahte hesabı olduğu belirlendi. Savcılık tarafından sorgusu yapılan zanlının mahkemesi dışarıdan görülmeye devam edecek.

Konuyla ilgili Halk Sesi’nden Mete Çağdaş’a açıklamada bulunan anne “aramızda bunun gibi dolanan şahısların sayısı çok fazla. Bu haberi yapın istedim, çünkü başka çocuklar tacize uğramasın. Anne ve babalar bu konuda dikkatli olsunlar” şeklinde konuştu. Ailelerin çocuklarını onlara hissettirmeden yakın takibe almalarını önerdi.



Kaynak: Halk Sesi

Neler Söylendi?

HÜSEYİN BODUR

sayın editör bey kardeşim bu sapığa ne oldu merak ediyorum...mahkeme ne cezası verdi..bilginiz varsa ne olur onu benimle paylaşabilirmsiniz...saygılarımla... 7 yıl önce

HÜSEYİN BODUR

haberi okudum..bu;;kanı bozuk olan sapıkla ilgili ne gibi işlem yapıldı bunu merak ediyorum..al sana bir tane daha cinsel taciz örneği hemde sinopdan...meclise sunulan önegeyle ilgili en ufak kurtarma ve pacayı ıyırma gerçekleşirse allah muhafaza ne onun bunun çuçukları vardır,ne sütü bozuklar sırada beklemektedir...allahım bizlere neler oluyor yüce mevlam.neler oluyor bize..artık kız evkladı ve kız torun büyütmek neredeyse imkansızlaşacak...peki onlarıda tıpkı bizler gibi allah yaratmadımı..??????????umutlar,istekleri,yarınlardan bir şeyler beklemesi sucmudurki böyle şerefsizlere verilecek cezlar ağırlaştırılmasın..üzülüyorum,kahroluyorum bu soysuza ne ceza verildi allah indinde merak ediyorum hemide çokkkkkkkkkkkkk..!!!!!!!!!!!!! 7 yıl önce
DİĞER HABERLER
Çakallı köyü mevkinde kaza

Çakallı köyü mevkinde kaza

29-04-2024 - Asayiş

Gerze' de kablo hırsızlığı: 1 suçüstü!

Gerze' de kablo hırsızlığı: 1 suçüstü!

21-04-2024 - Asayiş