Azmin Zaferi

Olgunsoy, Azmi Sayesinde Şampiyonaya Katılarak Derece Elde Etti

Spor - 08-05-2019 13:31 1934 kez okundu.

Azmin Zaferi

Gerze Kaymakamlığı Halk Eğitimi Merkezi Judo kurslarına giden üç kızına örnek olmak için judoya başlayan 39 yaşındaki Gülcan Olgunsoy Türkiye Judo Federasyonu tarafından 28 Nisan 2019 tarihinde Ankara ilinde düzenlenen Veteranlar Türkiye şampiyonasına katılarak F2 kategorisi (35-39 Yaş) 70 kg. da Türkiye Şampiyonluğu derecesi elde etmiştir.

Sinop adına Türkiye şampiyonluğu getiren Gülcan Olgunsoy 37 yaşında üç kız annesi olarak başladığı judo branşında; hem her yaşta herkesin spor yapabileceğini, hem de Halk Eğitimi Merkezi Sosyal-Kültürel kursları ile başarma duygusunu yaşayarak örnek olmuştur.

Veteranlar Avrupa ve Dünya şampiyonalarına da gitmeye hak kazanan Gülcan Olgunsoy başta olmak üzere tüm Olgunsoy ailesini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Gerze’de Er Meydanı Hazır: Abdaloğlu’nda 30 Ağustos’ta Güreş Heyecanı

Gerze’de Er Meydanı Hazır: Abdaloğlu’nda 30 Ağustos’ta Güreş Heyecanı

23-08-2026 - Spor

Gerzeli Hakem Mustafa Yiğit, Dünya Şampiyonasında Görev Alacak

Gerzeli Hakem Mustafa Yiğit, Dünya Şampiyonasında Görev Alacak

14-08-2026 - Spor