Gerze’de Kadın Girişimciler 8 Mart’ta İftarda Buluştu

Gerze’de kadın girişimcilerin güç birliği yapması amacıyla kurulan Kadın Girişimciler Dayanışma Platformu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlenen iftar programında bir araya geldi

Güncel - 08-03-2026 21:14 1464 kez okundu.

Gerze’de Kadın Girişimciler 8 Mart’ta İftarda Buluştu

Kadınların birbirine destek olması ve dayanışma kültürünün güçlenmesi amacıyla oluşturulan platformun buluşmasına Gerze Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ali Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri de katıldı.

Samimi bir ortamda gerçekleşen programda kadın girişimciler hem dayanışma mesajı verdi hem de yeni projeler üzerine fikir alışverişinde bulundu.

Platformun öncülerinden Tuğçe Gürsoy, kadınların birlikte hareket etmesinin önemine dikkat çekerek şunları söyledi: “Gerze’de kadınların üretimde, ticarette ve sosyal yaşamda daha güçlü yer alması için bu platformu oluşturduk. Amacımız kadınların birbirine destek olduğu bir dayanışma ağı kurmak. 

8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle Girişimci Kadınlar Platformu olarak çok güzel bir iftar yemeğinde bir araya geldik.

Bu güzel buluşmayı organize eden ve tüm detaylarıyla ilgilenen Nil Hanım’a gönülden teşekkür ederiz. Gerze Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ali Yılmaz Bey’e nazik desteği için teşekkür ediyoruz. Kadınların birlik olduğu, dayanışmanın ve güzel sohbetlerin paylaşıldığı anlamlı bir akşam oldu."

Gerze Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ali Yılmaz ise kadın girişimcilerin ilçenin ekonomik ve sosyal hayatına önemli katkı sunduğunu belirterek şu ifadeleri kullandı: "Kadınlarımızın üretime ve girişimciliğe katkısı her geçen gün artıyor. Gerze’de kadınların birlik içinde hareket etmesi çok değerli. Esnaf Odası olarak kadın girişimcilerimizin her zaman yanında olmaya devam edeceğiz.”

Programın düzenlenmesinde emeği geçen Nil Sarkan organizasyona destek veren herkese teşekkür ederek, “Kadınların bir araya gelip birbirini desteklemesi çok önemli. Bu buluşmanın hem dostluğu hem de dayanışmayı güçlendirdiğine inanıyorum.” dedi.

Kadın girişimciler, iftar programının ardından dayanışmayı büyütmek ve yeni projeler üretmek için çalışmalarını sürdüreceklerini ifade etti.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
SMA’lı Uras bebek tedavisi için Almanya’da

SMA’lı Uras bebek tedavisi için Almanya’da

11-04-2026 - Güncel

Kurtlar Merkezi İndi: Bahçede Yaşananlar Kamerada

Kurtlar Merkezi İndi: Bahçede Yaşananlar Kamerada

10-04-2026 - Güncel